Kezdőoldal » Utazás » Európa » Prága vagy Koppenhága az...

Prága vagy Koppenhága az érdekesebb város?

Figyelt kérdés

2023. júl. 31. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Dánia szerintem gyönyörű és kedves ország, a szárazföldi részén voltam már 2-szer,a városai, ahol jártam (Kolding, Veile) illetve a nyugati, tengerparti része is gyönyörű. Egyedi hangulata van. Koppenhagaban még nem jártam, de szívesen megnézném. Prága sosem vonzott annyira. Nézegess képeket és döntsd el :)
2023. okt. 12. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
*Vejle
2023. okt. 12. 20:00
 13/16 anonim válasza:
12%

Aki Koppenhágát írja az súlyosan ízlésficamos.

Lehet csak azt látja hogy egy jóléti, gazdagabb ország fővárosa de mint város, iszonyatosan csúnya. Alig van zöld, az épületek unalmasak a modern is, a régi is, minden. Van egy mini óvárosa ami aranyos, de nem nagy szám. Semmi jellegzetes nincs benne.

Prága meg világörökség.

Össze se lehet hasonlítani a kettőt.

Aki meg élt Koppenhágában ( ld. én ) az tudja hogy tényleg nem nagy szám. Egyáltalán nem egy szép város. Az biztos, hogy jól működő, funkcionális, de hogy szép lenne? Esetleg a külvárosainak van hangulata: Hellerup ( gazdag negyed ), de a többi RANDA, kifejezetten.

Prága meg hát Prága, nem kell bemutatni az egyik legfelkapottabb város a világon, főleg Európában, nem egy ligában játszik a két hely.

2023. okt. 13. 06:57
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

#14: a kérdés az volt, hogy melyik az érdekesebb.

És hát nekem budapestiként Koppenhága érdekesebb volt a tengerpartja, csatornái, bicikliskultúrája miatt.

Szerintem nem unalmasak az épületek sem. Pl. a Børse és a Vor Frelsers Kirke is elég jellegzetes a csavart tornyaival.

2023. okt. 13. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Mindent a helyén kell kezelni. Az érdekes szó önmagában nem értelmezhető. Minden érdekes a világban, de minden másért és mindenkinek más. Tehát a kérdés értelmetlen. Azok járnak a legjobban, akik mindegyikben megtalálják a szeretnivaló aspektust.
2023. nov. 24. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Koppenhága milliószor, más világ

Prága nem nagy szám

2023. nov. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!