A kérdező szavazást indított:
Prága
Koppenhága
29 szavazat
2/16 anonim válasza:
Nekem Koppenhága érdekesebb volt, mert Prága elég hasonló Budapesthez.
3/16 anonim válasza:
Mi az, hogy érdekesebb?
Prága gyönyörű. Ha egyikben sem jártál még, kezdd azzal. Aztán legközelebb megnézheted Koppenhágát is.
4/16 anonim válasza:
Én csak azért mennék legközelebb Koppenhágába, ha legközelebbre csak ebből a kettőből választhatnék, mert Prágában már voltam (az is tetszett), Koppenhágában még nem.
5/16 anonim válasza:
Prágában voltam kétszer, de nekem nem volt olyan hű de nagy szám. Képek alapján nekem Koppenhága sem, de persze élőben megnézném. Amúgy szeretem a skandináv városokat.
6/16 anonim válasza:
Praga azoknak erdekes, akik szeretik a gotikus/alkimista hangulatu varosokat. Jok az etelek es olcso. Nagyon sokoldalu varos, haromszor voltam mar, es mindig talaltam valami ujdonsagot. Jo kis muzeumaik vannak. Koppenhaga azoknak, akik szeretik a tengert, a skandi hangulatot. Csatorna kirandulasra el lehet menni kis csonakokkal + idegenvezetovel. En Koppanhagabol felvonatoztam helsingorba, megneztem a varat, es onnan atkompoltam helsinborgba (SE), aztan ott is korbe neztem. A dan etelek nem tetszettek, krva draga volt a szallas es az etel. Osszessegeben mindket hely nagyon tetszett, de teljesen mas a hangulatuk. Belegondolva most igy amugy tobbet pilickaztam Koppenhagan kivul, mint magaban a varosban.
7/16 anonim válasza:
Koppenhága szebb, láttam, voltam. Persze Prágában is.
Persze nem ezen múlik, de Dániában evezni egy fjordban viking hajóval a skanzenből nagy élmény.
Igaz, a Becherovka kóstoló sem utolsó Prága környékén és Karlovy Vary egy ékszer..
Mindegyik más és másért érdekes.
8/16 anonim válasza:
Nekem Prága. Gyönyörű épületek, zseniális vendéglők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!