Hol a legajánlatosabb parkolni Rómához és a tengerparthoz közel?
2 hét múlva utazunk Rómába, én már elkezdtem alaposabban utána járni a dolgoknak és tudom hogy a belvárosba nem lehet behajtani kocsival.
Főként azokhoz szól a kérdés akiknek már van tapasztalata ebben, hol érdemes parkolni (nyilván jobb az ingyenes, de várom a fizetős ajánlatokat is), a városon kívűl, úgy hogy azért aránylag közel legyen, illetve tengerpart megközelítés legegyszerűbben tapasztalatokat is várok :)
Parkolással kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, soha nem mentem még kocsival.
A legegyszerűbb lejutás a tengerpartra Lido Ostia-ba egy HÉV szerű vonat ami az Ostiense állomásról indul.
Kb. 50 perc alatt ér oda és a helyi tömegközlekedésre használt jegy érvényes rá, ami 1,50. ( tavvaly legalábbis még annyi volt )
Nem állítom, hogy a legszebb tengerpart, de nagyon jól felszerelt strandok vannak hosszan végig a partszakaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!