Anglia mennyire biztonságos ország?
Pár nap múlva Angliába utazok, iskolám által szervezett útra. Nagyon várom, de egyben ideges is vagyok. Mennyire gyakoriak a terrortámadások? Természeti katasztrófák milyen gyakran fordulnak elő és mennyire súlyosak? Kérlek, segítsetek, nagyon izgulok 😥
18/L
Ott sokkal jobb a közbiztonság, mint m.o.-on
De ha ennyitől szorongsz akkor fordulj pszichológushoz
Ha gyakorin kérdezed: nagyon veszélyes és mindjárt meghal az egész ország ahol leszúrnak a bevándorlók
Ha olyan emberektől kérdezed akik voltak már és/vagy ott laknak: London veszélyes részein kívül meglepően biztonságos. Maximum a zsebtolvajokra kell figyelni, azokra viszont nagyon.
Természeti katasztrófa?
Te teljesen h..lye vagy!
Én Angliában élek és biztonságosabb mint Magyarország.
Nem egy adott ország a veszélyes , hanem a rossz emberek… azok meg vannak mindenhol.
Szia.
Eltem 10 evet ott
Nagyvaros horror,rosszabb mint sok DelAmerikai orszagban
Videk nyugis,
Üdv
Természeti katasztrófából rengeteg van: Múlt héten 29 fok volt! Tegnap nem esett az eső. Ma esett az eső!
Komolyra fordítva a szót, semmi említésre méltó nincsen. Ha nagy vihar vagy valami hasonló közeledik, akkor a Met Office ad ki riasztást, pont úgy, mint Magyarországon.
Terrortámadások? Nagyon ritkák és azok is általában korlátozottak. (Az USA-ban is nagyon kicsi az esélye, hogy belekeveredj például egy lövöldözésbe, csak a hatásvadász sajtó fújja fel.)
Alapvetően sokkal biztonságosabb, mint Magyarország.
(UK-ban élek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!