Apartmanos nyaralásra hogy készülsz?
Figyelt kérdés
Mit viszel, amit hotelbe nem vinnél?
Nyilván van elképzelésem, de kíváncsi vagyok, hogy ki hogy készül, hátha olyat eszembe juttat, ami fel se merülne.
Egyébként max. a reggelit tervezzük a szállason elfogyasztani, főzni nem fogunk.
Kisgyerekekkel utazunk.
2023. jún. 25. 15:10
1/5 anonim válasza:
Én ugyanazt viszem, amit szállodába vinnék. Max. megkérdezem, van-e kávéfőző, mert ha nincs, vagy csak olyan, ami nekem nem felel meg, akkor viszem a kis kotyogósomat. Abból gazdálkodom, ami az apartmanban van, illetve ami nincs, azt megveszem.
2/5 anonim válasza:
Törölközöt mindenképpen kell vinni, (szállodában általában van, habár én ott is sajátot használok), kávéfözö, vízforraló, hajszárító, saját tea, kávémárka, konzervnyitó, sörnyitó, dugóhúzó, otthoni öltözet - fürdököpeny vagy hasonló estére, papucs.
3/5 anonim válasza:
Én rá szoktam kérdezni, hogy van-e vízforraló, ha nincs akkor viszek magammal, illetve kávét-teát készítek be. Kávéfőző általában szokott lenni, ott is rá szoktam kérdezni, hogy sima vagy kapszulás és aszerint készülök, meg veszek egy tartóstejet kávézáshoz, hotelbe azt sem vinnék. Kispárnát mindig viszek magammal, mert apartmanban nem mindig az a kényelmes nagy párnák vannak, illetve törölköző. Kis tartóban (ilyen kis fiola) só és bors (én szeretek főzni, kikapcsol).
4/5 A kérdező kommentje:
Plusz infó: repülővel;)
2023. jún. 25. 17:19
5/5 anonim válasza:
Nekem ami legutóbb hiányzott ês ezután viszek: konnektorba elosztó, nagyítós sminktükör. A wc-be sósav, amit érkezéskor beleöntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!