Horvátország-Görögország-i nyaralást tervezünk jövőre, tudtok Magyar tulajdonban lévő apartmanokat?
Nem tudok magyar tulajdonút, de az uatzási irodákban segítenek. Nagyon sok helyen vannak telepített idegenvezetők.
Illetve online foglaláshoz sem kell nyelvtudás.
Én sok nyelven beszélek, de jártam már úgy, hogy a szálláson nem beszéltek semmilyen nyelven, az anyanyelvükön kívül. Kiválóan el tudtunk kommunikálni. Ha muszáj volt jól jött a googlée maps.
Rengeteg netes szálláskereső oldalt fogsz magyarul találni. Beütöd mikor mennél és hova, ők meg küldik a visszaigazolást, térképet, mindent amit kell.
Azt nem tudom, miért lenne jó egy magyar tulajdonú ingatlan, (amúgy a magyar köznév és kisbetű), mert Horvátországban épp az a jó, hogy kevesen beszélik a nyelvünket, míg a szállásadókban épp az a jó, ha azon kívül amikor fölveszed a kulcsot a megérkezéskor, és leadod a nyaralás végén, nem is látod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!