Miért népszerű Horvátország a magyarok és a V4 országok körében?
Ti miért szeretitek? Én tavaly voltam Privlakában, Zadar megyében és Vir-szigetén, valamint Petrcane nevű falu strandján és végül Zadarban. Zadar nagyon gyönyörű város és Petrcane is tetszett e két kivételtől eltekintve nem voltam annyira elájulva tőle.
Igaz én jobban szeretem a homokos tengerpartokat mint pl. a Fekete-tenger meg ahol víz van ameddig a szem ellát. Sok strandot felver a gaz, nincsen rendes WC csak toi-toi. Angol WC-t nagyon keveset láttunk, mondjuk a Petrcane-i strandon pont volt. Bulgáriában is kulturáltabb viszonyok voltak még, jobban is tetszik az-az ország, ráadásul olcsóbb is az-az ország. De ez már legyen az én magánügyem. :D
S, én nem értem mit szeretnek az emberek Horvátországban? Miért zabálják két pofára. Szerintem nem nagy szám még Olaszország és Montenegró is jobb/szebb. Majdnem minden part ugyanolyan. Olyan kicsit mint a Columbo: láttam egy részt belőle akkor láttam az összeset. Ha Horvátországban látsz egy tengerpartot láttad az összeset erős túlzással. Na jó el kell ismernem Dubrovnik ez gyönyörű hely. Oda egyszer elmennék. Kérlek, írjátok meg a véleményeteket! Nem megsérteni akarok semmit csak kíváncsi vagyok mi az oka Horvátország népszerűségének azt leszámítva, hogy közel van relatíve.
Vir sziget az Horvátország legputribb része.
(Azt szokták mondani, hogy H.ország se..lyuka)
Ha te szerencsétlenségedre csak ott jártál, abból ne vonjál le túl sok következtetést az egész országról!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!