Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországba autóval egy...

Horvátországba autóval egy napra egy kis csobbanásra, városnézésre melyik várost érdemes felkeresni? A határon elvileg akkor tényleg nem is kell várni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 10. 09:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
"Egy napra"? Utazással, adriázással, városnézéssel együtt?? Egy éjszakát minimum ott kéne aludni, de amúgy a közelebbi városkák közül Isztrián szerintem Pula egész kellemes egy rövid kiruccanásra.
2023. jún. 10. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Balatonfüred.

1 napra nem érdemes Horvátországig elmenni.

2023. jún. 10. 13:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Bocs de a nyives, méregdrága Balaton a pocsolyáival nem hoz lázba. A tengert szeretném végre látni. Buszos utak is vannak, ilyen éjjel indulsz, másnap éjjel érkezel verzió Horvátba! Ráadásul 1 éjre úgyse adnak ki apartmant! Én Omisaljt néztem, szerintem oda megyünk végül!
2023. jún. 10. 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Egy nap alatt akarsz leautózni, majd pihenés nélkül este visszaautózni??!

Csak nehogy egy kórházban kössetek ki csak azért mert meg szeretnéd spórolni a szállást!!

2023. jún. 10. 18:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Hol adnak ki 1 éjre szállást meséld már el!
2023. jún. 10. 19:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad beírni a bookingon hogy mit, hol és mikorra keresel vagy csak simán "tudod és kész" hogy nem adnak ki sehol az Adria mentén 1 éjre szállást?
2023. jún. 10. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Én abszolút értem, hogy szeretnéd a tengert látni, de miért csak 1 napra tervezel? Tankolással, autópálya-díjjal ez egyáltalán nem lesz olcsó mulatság + legalább 2 vezetni tudó ember kell, mert egy sofőrnek oda-vissza egy nap alatt ez nagyon hosszú út.
2023. jún. 10. 19:42
 8/13 anonim ***** válasza:

"Hol adnak ki 1 éjre szállást meséld már el!"

Szerintem te meg se próbáltál szállást keresni, mert én 2 perc alatt találtam a szallas.hu-n olyan apartmanokat, ahol egy éjszakára is adnak ki szobát.

[link]

(Igaz, én 2024 júniusára kerestem rá, de ez nem lényeg.)

Szóval mielőtt elkezdesz fröcsögni, nézz utána a dolgoknak.:)

Egyébként egy nap alatt lehetetlen egy horvátországi nyaralást lebonyolítani. Csak az út az Isztriára autóval Budapestről 5-6 óra.

A visszaúttal csak az utazás ilyen 11-12 óra. Kegyetlen egy nap 12 órát vezetni szerintem, mert sok embert az 5-6 óra autózás is hihetetlenül lefárasztja.

A buszos utak pedig nagyon kötöttek, de ha szerinted az jó, szíved joga.

2023. jún. 11. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:

autódij vagy autópálya matrica kb~40€

ha elköltesz pénzt

Meg a sör4€ pizza 8€ töl felfelé rágcsa 3€ ja és ne

DE TÉNLEG NE indulj el vasárnap vissza magyarba mert 6óra helyett 12 lesz !!!

Péntek azt se tedjed meg

2023. jún. 16. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy napra?????
2023. júl. 23. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!