Kezdőoldal » Utazás » Európa » El lehet menni turistaként...

El lehet menni turistaként Csernobilba és Pripjatyba, vagy még mindig nagyon veszélyes? És mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
engem főleg Pripjaty érdekelne, mert nagyon érdekes lehet szerintem az ilyen szellemváros.
2010. okt. 12. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
El lehet menni, de csak szervezett csoporttal. Egyedül bóklászni még mindig nagyon veszélyes lenne. Sajnos árakat nem tudok.
2010. okt. 12. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

minden vágyam eljutni oda.

iszonyat drága (150e) és csak néhány órát tölthetsz Pripjatyban...

amúgy az a kis idő már nem veszélyes.

2010. okt. 12. 22:08
 3/5 anonim válasza:
64%
El lehet menni, csoporttal, megfelelő felszereléssel, "idegenvezetővel", kismilliónyi engedéllyel. És csak néhány órát lehetsz ott, é nem mindegy, hogy hova lépsz, mert pl a moha elképesztően magába tudja szívni a sugárzást!
2011. máj. 8. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, itt megint megy a nagy hülyeség...

Cirka 10 órát töltöttem Pripjatyban májusban. Akkor én most meghalok? Olyan jó lenne, ha csak olyanok válaszolnának a feltett kérdésekre, akik vagy tudják a pontos válaszokat, vagy van saját tapasztalatuk!

Jelenleg nem lehet kijutni, mert a turistáknak átmenetileg felfüggesztették a látogatást, de esélyes, hogy tavaszra újra megnyitják.

Egyéni szervezésben is mehetsz, vagy utazási irodával. Igaz, a kettő között van pár száz ezer forint különbség.

én tavasszal 3 napot voltam a zónában, kevesebb, mint 100 ezerért. És persze, minden engedéllyel.

2011. okt. 4. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A csernobili zóna megtekintéséhez keresünk 1 vagy 2 főutitársa(kat)t. A túra teljesen le van szervezve, eddig 7-en vagyunk, sajnos egy visszalépő miatt keresünk embert. Az indulás Március 22, 3 éjszaka a zónán kívül , 2 nap zónalátogatás és 25-én indulunk haza. Utazási iroda, repjegy, szálloda már leszervezve, leelőlegezve! Teljesen veszélytelen, egész életre szóló élmény! A szervezés önköltségü, tehát nem nyerészkedik senki! Minden ár számlával igazolt! Több hónapja szervezés alatt áll a túra, sajnos a visszalépő miatt vagyunk kénytelenek embert toborozni! Ha valakit érdekelnek a részletek üzenetbe keressen meg! 7744 kukac citromail pont hu
2013. jan. 22. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!