Ha választanod kéne, melyik balkán országban élnél a leginkább, ill. melyikben a legkevésbé és miért?
20:
Mert Horvátországban csak a tengerparton jártál. Nézd csak meg a bosnyák határ felé eső szerb lakosságú, de inkább majdnem kihalt területeket.
A felsoroltak közül Görögország a legkellemesebb hely, így én azt választanám.
Tágabb értelemben Szlovénia is balkáni állam (a jugoszláv előzmények miatt), így ha másik balkáni államot kellene választanom, akkor én még azt választanám. Voltam már ott, szép ország, igazi "kis Ausztria"!
A többi felsorolt ország egyike sem hasonlítható össze érdemben Magyarországgal, van amelyik kicsit jobb valamiben, van amelyik kicsit rosszabb, de a többi választása helyett inkább maradnék Magyarországon.
Legszívesebben Görögörszágban élnék.Mégpedig azért,mert szeretem az ókori Görögország történelmét és görög mitológia történeteit.Szeretném megtanulni a görög nyelvet,a fontosabb szavakat (köszönésformák,számolás,a hét napjai stb.) már tudom.Ezenkívül a görög gasztronómia és a zene is nagyon érdekel.
Legkevésbé Koszovóban élnék.A gazdaság fejletlen.Nagyon szegény és elmaradott terület.Olvastam,hogy itt nagy a munkanélküliség,az emberek egy része illegális dolgokból él.S gyakoriak a zavargások és az erőszakos bűncselekmények is.
27:
Kicsit távolodj el egyszer a parasztvakító turistahelyekről. Elsőként a Krupa kanyon forrásvidékét ajánlom, nem csak mert kihalt és ami maradt a településekből, az lepusztult, meg ami életet látsz, az is tipikus Balkán feeling, de egyébként gyönyürű vidék. Mondjuk inkább ne menj, lehet jobb is ha nem jelennek meg arrafelé is a proli tucatturistákm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!