Kezdőoldal » Utazás » Európa » Parália?

Parália?

Figyelt kérdés
szeretitek ezt a helyet ?
2010. okt. 8. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szerettük.
2010. okt. 8. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, nappal strand, pihenés, este nyüzsi.. Ha nyugisabb helyre vágysz, akkor inkább a mellette fekvő Olympic Beach, ott este nincs akkora nyüzsgés, csendesebb, olcsóbb, de 15 perc alatt át lehet sétálni Paraliába.
2010. okt. 8. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szeretjük:)
2010. okt. 8. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:
szerintetek mennyi eurót érdemes vinni(2fő),ha apartmanban leszünk és nem szeretnénk fakultativ programra menni,mert már voltunk a legtöbbön ?
2010. okt. 8. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Minnél többet, abból nem lehet baj ;)
2010. okt. 9. 01:33
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Én nem szeretem Paráliát... pár éve ott voltunk, tele volt a víz medúzával, meg is csípett egy. a strand meg szemetes volt, és sok volt a cigány is. nem is lett volna gnd, ha normálisak lettek volna, de olyan stílusúak voltak mint itthon. (alólam kirángatták a gumimatracot). szóval nekem akkor nem tetszett, lehet azóta már más a légkör.

Mi 500 eurót vittünk fejenként idén, de Rodoszra, ami drágább, mint Parália, és voltunk több fakultatív kiránduláson is, és nem nagyon spóroltunk a kaján sem. (reggelire a pékségből valami, ebéd a strandon: gyros, saláta stb, este valami nagyobb dolgot ettünk, pl halakat, ezek mellé még majdnem minden nap frappé vagy fagyi, ilyesmik.) ja és ajándékokat is hoztunk haza sok embernek.

2010. okt. 9. 18:19
 7/8 anonim válasza:
én imádom paraliát..:)
2010. okt. 14. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ott pillantottam meg életemben először a tengert, és akkor nagyon tetszett. Szerettem. Azóta láttam már sokkal szebb helyeket, úgyhogy nem mennék még egyszer vissza. Ez egy üdülőtelepülés tele új épületekkel. Ha bulizni és napozni akarsz, akkor teljesen ok, de ha érdekel a görög kultúra, mentalitás, akkor nem ajánlom. Görögországban Korfu nagyon szép, meg gondolom Santorini, Rhodos, de ezeken a helyeken nem jártam.
2010. okt. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!