Ki járt már Görögországban ?
A kérdésem az lenne, hogy Korfu vagy Zakyntos a szebb ?
Hol van több látni való ?
Melyik a kevésbé bulizós sziget ?
Ha csak pár napos üdülés a cél, akkor Zakynthos a jobb választás. Ott nagy az élet, csomó turista-dagonyázó, jó a víz és nem olyan elvetemült drága mint pl. Mykonos. Ha a célok között a napozáson kívül van városnézés és túrázás is, akkor Korfu a jobb, viszont oda azért egy 5 teljes nap mindenképp kell, mert ha 2 napot csak a pihenéssel töltesz, 3 másikat bőven meg lehet tölteni programokkal (egyébként ha csak a "szépséget" nézzük, Korfu városa jobban emlékeztet egy brazil favelára, mintsem egy patináns kis városkára, de ez egyéni vélemény).
A kevésbé bulizós sziget egyértelműen Korfu. Zakynthosra csomóban jönnek az idióta gyökér angol újgazdagok, meg az átlagéletkor is alacsonyabb. Viszont Korfu szerintem minden tekintetben jobb választás.
Ha Sissinek is megfelelt Korfu, talán nektek is bejön. :)
A "zöld sziget" ahogyan nevezni szokták inkább a kulturáltabbaknak való. Van helyi buszjárat is, de bérelhető autó vagy motor is amivel felfedezhettek akár néptelen öblöket is.
Sissi kastély, Egér-sziget, vagy csak az öbölben lévő csövön állva, nézni a fejünk felett landoló és szinte megérinthető repülőket stb...stb...
Neked Zakintosz való. Ezt abból szűrtem le, hogy a látnivalót két szóba irtad.
Ha picit részletesebb választ vársz, Zakintosz a műkörmösök szigete, Korfu pedig rengeteg finomságot tartogat, aminek a felfedezéséhez szépérzék és ÉSZ is kell.
Köszönöm a segítséget akkor Korfu lesz a befutó :)
5-ös gratulálok, hogy te profi vagy a helyesírásban :D
Tudod a műtőben tilos a műköröm ;)
Nem tudom ezt sikerült e leszűrni, hogy hol dolgozom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!