Mit tudtok róla: a szabályok szerint lehet-e autóval, sátorral vadkempingezni Görögországban? 30 évvel ezelőtt többször is bejártuk így az országot, akkor senki nem szólt ránk, de nem tudom, hogy ma mi a helyzet.
Mára egyetlen turizmusból élő ország sem szívleli az ingyen-lébecolókat, mert az ilyenekből nincsen bevételük.
Ezért odafigyelnek arra, hogy a pénzes turisták jöjjenek.
Akit elkapnak azt megbűntetik.
"30 évvel ezelőtt többször is bejártuk így az országot"
Akkor már legalább 50 év körüli lehetsz.
Szomorú, hogy ennyi idősen sem telik legalább egy kempingre vagy apartmanra, ahol nem a bokorba kellene szarni, és tudnátok rendszeresen fürdeni....
Persze nem mindenkinek van erre igénye.
Köszönöm az információkat!
A 6.válaszadónak üzenem, hogy nem a kérdésemre válaszolt, hanem csak trágár módon beszólt. Ez a felület nem a beszólogatásra való.
Valóban szomorú, ha valaki nem tud az igényeinek megfelelően létezni, utazni stb. Nekem nincs min szomorkodnom, hacsak nem az ilyen válaszokon. Meg tudom fizetni az apartmant is, a szállodát is, a szervezett utakat is, a kempingeket pont nem szeretem, sátrazni viszont nagyon szeretek.
Egyetértek a kérdezővel.
Nekem van több házam, több lakásom, tehát nem vagyok nincstelen.
Nyáron kitaláltuk, persze a főszezonban, hogy leugrunk 10 napra Olaszországba.
Ilyenkor nemcsak hogy megfizethetetlen, hanem nincs is szállás.
Kisbuszban aludtunk a régi szép idők emlékére, és az egyik legjobb nyaralásunk volt.
Szabadok voltunk, oda mentünk ahová akartunk.
Nem a pénzen múlik a boldogság.
7, 8,
...és viszitek a magyarok jó hírét, miközben kioktatjátok a normálisokat.
Szégyenek vagytok! Majd a helyi hatóságokat is meg próbáljátok ezzel az érveléssel meggyőzni.
Kisfiam!
Elmondom neked jó hírnév, hogy 20-30 milliós lakóautók állnak mindenhol, ingyen.
És egyik sem magyar rendszámú, te meg otthon spórolsz a "drága" nyaralásodra...😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!