Ön melyik országba utazna el a legszívesebben az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 00:11
A kérdező szavazást indított:
Franciaország
Németország
Ausztria
Olaszország
Svájc
70 szavazat
1/9 anonim válasza:
Franciában család miatt már voltam egy párszor, olaszban pedig még csak egyszer, azt is régen, gimnazista koromban. Bár S ájc sem lehet rossz, ott még ennyiszer sem voltam🤔
2/9 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, hogy az országon belül hova.
4/9 anonim válasza:
Általánosan a kedvenc városom Róma, viszont Németországban már rég jártam és most annyira kedvem lenne Berlinhez vagy Hamburghoz.
5/9 franciasrac válasza:
Nagyon szeretek Franciaországszerte utazni, mindig mások-mások a tájképek, de a többi közül külföldön csak Németországban voltam (pár alkalommal egy délutánra/napra Baden-Württembergben, Bajorországban meg 2 hónapot maradtam cserediákként), a többin csak átmentem egy-kétszer max, ezért mindegyiküket szívesen látogatnék, mindenesetre minél messzebb van itthontól, annál jobb :)
6/9 NTBS válasza:
Németország. Egy itt megismert személy miatt.
7/9 anonim válasza:
Én már mindegyikben jártam a felsorolt helyek közül, Olaszországba mennék vissza a legszívesebben
8/9 anonim válasza:
Ezek közül Svájc. Mert az az egyik kedvenc országom.
9/9 anonim válasza:
Ausztriában, Olaszországban már voltam többször is. Németország nem érdekel, szóval Franciaországba mennék, ott még nem voltam. Aztán Svájc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!