Svédországban. Ezért itt is élek.
Második helyezett szerintem Dánia, harmadik Norvégia.
Finneknél viszont nagyon nem akarnék élni. Ugyanolyan rideg és szomorú nép mint az időjárásuk.
Finnorszag nem skandinav, de balti, es tenyleg sok a depresszios, terhelt lelku, furcsa ember. Szomszedok harminc ev utan sem ismerik egymast jomodu kis telepulesen. Fura pasikat pedig ismertem, nyersek voltak, aztan sirva fakadtak reszegen.
Nade. A dan event embereket imadom, kozelebb is van. Svedorszag nagyon otthonos. Izlandot kizarom. Es ha mar eszak, a Skandinav-felszigeten sokkal eszakabbra fel lehet menni.
Tudnek elni arra, az emberek, a taj, a szabad nagy terek, termeszet miatt.
Izland vagy Norvégia. Ezekben a legjobb a fizetés és szerintem a táj is ezekben a legszebb.
Én Finnországot tenném az utolsó helyre, hiszen még mindig a legkevésbé jó életmentőséggel bír.
Nincs konkrét elképzelésem. Pár hetet éltem kint Dániában, meseszép ország, de bármelyikbe szívesen elköltöznék.
5: Fizetést ne nézd. Sokszor azért olyan sok a fizetésük, mert óriásiak is a kiadások. Norvégia jó példa erre, ott baromi drága a lakhatás. Oda kb. 1 millió forint kell, hogy ki tudj költözni. A lakhatás baromi drága, a helyiek is küzdenek ezzel. Költözhetsz kintebb, de kiadások nem sokkal fognak csökkeni, mert kocsit fent kell tartanod, stb, meg időben is sokat vesz el.
7:
Azért ez se így van. Dániában is egyre jobban megfigyelhető a rasszizmus, amit ahogy sok nyugati országban Dániában is a kelet-európaiakat érinti. Tényleg teljesen más világ van ott a fejekben, de nem szabad úgy beállítani, mintha olyanok, mint a kirekesztés nem lenne ott.
Dániában sajnos nem akarnék gyerek lenni mert az ilyen obszcén pedofil transzvesztiták simán megtalálhatnak és társadalmilag elfogadott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!