Olaszországban milyen élni ?
Sziasztok !
Olaszországba szeretnék költözni a családommal. Genova,Bologna,Padova, Milánó környékén . Érdekelne mennyire lehet munkát találni . Mennyi pénzt lehet keresni az albérlet mennyibe kerül ? Munkakörben gyári vagy bármilyen segédmunkában gondolkodom! Olasz nyelv alap szint de még erősítem!
Csoportokban érdeklődtem de sajnos érdemben választ nem kaptam !
( Nem azért szeretnék ki menni hogy minél többet keresek hanem ott szeretnék élni ezért nem is érdekel más ország )
8-as .
Van egy 5 szobás házam amit el tudok adni ha meg tetszik az élet Olaszban és meg is tudunk kint élni . Kb 1 év alatt eldől hogy mi lesz. Ha még sem jön össze van hova jönnöm .
Nem vagyok pénzes sajnos :)
Hat éve élek idekint, de kérdező, ha alapvető dolgoknak nem tudsz utána nézni, akkor hogy gondolod, hogy kialakítasz Olaszországban egy új életet? Főleg csupán alapszintű tudással, ami nagyon kevés.
28/N
12: hát eléggé függ attól, hogy ez a mostani nagy házad hol van (Bp. XII. kerület, vagy mondjuk Gergelyiugornya külsőn...) - és hogy Olaszországban hol akarnál vásárolni.
Mert az árak nem ugyanolyanok lesznek, mint itthon átlagban...
"Ha bejelentett munkád van, akkor a munkaadónak kötelező fizetni utánad a társadalombiztosítási járulékot, és természetesen jár neked az orvosi ellátás is"
Magyarországon. De pl Hollandiában nincs tb járulék, hanem egészségügyi biztosítás van és nem a munkáltató fizeti, hanem a magánszemély függetlenül attól, hogy van e maunkahelye vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!