Olaszországban milyen élni ?
Sziasztok !
Olaszországba szeretnék költözni a családommal. Genova,Bologna,Padova, Milánó környékén . Érdekelne mennyire lehet munkát találni . Mennyi pénzt lehet keresni az albérlet mennyibe kerül ? Munkakörben gyári vagy bármilyen segédmunkában gondolkodom! Olasz nyelv alap szint de még erősítem!
Csoportokban érdeklődtem de sajnos érdemben választ nem kaptam !
( Nem azért szeretnék ki menni hogy minél többet keresek hanem ott szeretnék élni ezért nem is érdekel más ország )
Nagyon köszönöm a válaszod ! Tudnál esetleg 1-2 ilyen falut mondani , hogy utána nézek ?
Az is érdekelne , hogy letelepedési engedély szükséges-e?
Orvosi ellátást kapunk-e ha ott élünk ? Semmi infóm nincs semmiről nincs kint ismerősöm sem sajna ..
2
Ezek folyton változnak de gugli a barátod. Letelepedési engedély természetesen nem kell mivel EU-tag Olaszország is. Van állami tb amit a fizudból vonnak meg sokan fizetnek emellett magánt is. Én mondjuk 7 év alatt kétszer voltam itt dokinál ott minden oké volt és csak államim van. Érdemes ráguglizni, és ha találsz egy települést akkor írj nekik egy mailt hogy mihez értesz meg ilyenek.
Folytatom az előzőt...
Beírtam a keresőbe, hogy "munkavállalás Olaszország társadalombiztosítás"
Legelső találat!
Köszönöm elolvastam !
Albérletet kb mennyiért lehet találni ?
Mert 6-12 hónapig nem szeretnék házat venni addig elválik hogy mennyire tetszik az ott élés !
Azért ha állításod szerint alapszinten tudsz olaszul, akkor hogyhogy nem tudsz rákeresni a kinti ingatlanos portálokon, hogy mennyi az affitto?
7
Ha kihalófélben lévő településeken az sem kizárt hogy ingyen amúgy párszáz euro. Nagyobb városokban 400-500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!