Miért lett Pozsony ennyire gáz?
Tegnap éjjel megérkezett a gépem Pozsonyba, és a reggeli vonattal mentem haza Budapestre. Szörnyű volt az átutazás. Azzal kezdődött hogy nem volt egy működő automata a reptéren ahol buszjegyet tudtam volna venni. Így kénytelen voltam jegy nélkül beutazni a vasútállomásra. Ez még a kisebbik gond. Kiértem kb hajnali kettőre, de a vasútállomás csak 03:45-kor nyitott így kénytelen voltam ott várakozni s fel alá mászkálni hogy ne fagyjak meg. Közben a csövesek is ott várakoztak, volt aki a csomagmegőrzőben aludt, stb
Kinyitott a vasútállomás, ott sem volt automata amiből jegyet tudtam volna venni. Neten vettem meg. A vonat pontosan érkezett de a személyzet a vasútállomáson nagyon barátságtalan volt, biztonsági őr folyamatosan tessékelte ki akik ott aludtak a váróteremben. Szörnyű volt. Maga a vasútállomás sem túl bizalomgerjesztő. De ez volt a legolcsóbb megoldás hogy Pozsonyig mentem, és onnan vonattal haza. Sokat megspóroltam.
Jól látom hogy visszafelé fejlődik ez a város?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!