Aki járt már Pozsony új építésű részein mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a Nivy buszállomásra, Eurovea részre vagy a Sky parkra. Ezek valóságban is szépek vagy csak videókon/képeken mutatnak jól?2022. ápr. 16. 16:12
1/3 anonim válasza:
Iszonyatos mennyiségű eu-s beruházási pénzek mennek el városfejlesztére ebben a városban.Nyugat-szlovákiát is fejlesztik, meg is látszódik az itteni városokon, beruházásokon.De a Poprad,besztercebánya,zvolen,léva vonaltól ami keletre terül el, az mocskos szegény régió.Aki nem járt még errre, nem fogja megérteni,még ha leírom akkor se.
Olyan cigánygettók,falvak vannak,amik borsod megyében elképzelhetetlenek.
Szószerint ha nem zárod a kocsit magadra egy kis kisebb településen ha megállsz telefonálni, két perc és már 5-6 brazil ott ácsingózik, még ha a kocsiban ülsz, felnyitni próbálják,iszonyat durva.
2/3 anonim válasza:
Naa, 1-es, én bejártam kocsival Gömörben a gótikus utat. Tényleg óriási a pusztulat, de amit az emberekről írsz, az pont nem igaz.
3/3 A kérdező kommentje:
Update: Vasárnap bejártam az említett helyeket és a valóságban szebbek, mint a képeken. Kis túlzással csak ámultam. De még mindig építkezések zajlanak ott, felhőkarcolót is építik és talán még egy vagy kettő Sky tower szerű épületet is csinálnak, ha jól láttam. De igazság szerint az egész városban csak darukat látni.
2022. júl. 20. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!