Bécset karácsony előtt mennyi idő alatt lehet kényelmesen bejárni?
Schönbrunn, illetve Rathausplatz-ra gondolok. Vagy van amit még igazán érdemes megnézni, ha már ottvagyunk?
Mennyi idő kell ezeket kényelmesen bejárni?
Aha! Tehát nem írtad Schönbrunnt, meg, ha már ott vagyunk sem virít ott.
A városháza előttire nekem ma már elég nulla perc. Régebben egy óra. Schönbrunni piacra sem kell több szerintem.
Ne a Rathaus-hoz menjetek, az egy tömegnyomor! Van egy csomó kisebb vásár, ami sokkal hangulatosabb, és a tömeg is kisebb. KEdvencem a Spittelbergi utcákban lévő vásár (kb. 5 perc gyalog a Mariahilferstr-tól), vagy jó még a Freyung, am Hof is nem messze a Stephansplatztól.
Ezen kívül javaslom a Belvedere kastély kertjében lévő vásárt is. Tágas, szép környezetben kellemes sétával is össze lehet kötni.
A Schwarzenbergplatz-tól nincs messze, az Operától is kb. másfél km, azaz egy negyedóra séta.
Tehát ha jól értem, csak a karácsonyi vásárok bejárására kérdezel rá, hogy mennyi idő?
Itt magyarul is elérhető az összes információ, hogy hol vannak még kisebb vásárok Bécsen belül:
A Türkenschanzpark-beli is nagyon klassz szokott lenni. De az már egy kicsit távolabb van a belvárostól, a hegyvidék felé, a 18. kerületben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!