Kezdőoldal » Utazás » Európa » Zakynthosra milyen repülőjegy...

Zakynthosra milyen repülőjegy ár számít normálisnak?

Figyelt kérdés
Most néztem, július 16-tól 23-ig, fedélzeti poggyásszal együtt 248 € Bécsből, de én ezt nagyon sokallom. Várható, hogy még megy ez lejjebb?

tegnap 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális ár nincsen. Akkor vedd meg, ha az neked elfogadható! Hogy lesz-e olcsóbb, mint amennyi most, azt senki sem tudja neked megmondani.
tegnap 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha fedelzeti poggyasz alatt a priority-re gondolsz (kezi poggyasz + kis borond) akkor ez nem rossz ar foszezon kellos kozepen egy nyaralo desztinacioba oda-vissza. Viszont, ha ez a sima basic ar, akkor szerintem is kicsit sok. En altalaban a poggyaszt mindig kesobb adom hozza, igy nem "faj" annyira a fizetes, plusz ha kesobb vmi valtozik, jarat torlodik, nem tudok utazni, annyival kevesebb osszeget bukok.
tegnap 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Az jó ár
tegnap 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Priorityre gondoltam, igen. Köszönöm a válaszokat.
tegnap 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!