Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ez így jól sikerülhet?

Ez így jól sikerülhet?

Figyelt kérdés

Foglaltam Velencébe vasárnapra egy olcsó repülőjegyet. Visszafelé nem vettem semmit, mert Flixbusszal jövök majd, és akkor szeretnék foglalni ha már tudom hogy pontosan mikor jövök haza (bármi megtörténhet) viszont úgy láttam több variáció van, pl vasárnap hajnali busszal elmenni Ljubljanába, és onnan átszállással jönnék haza Budapestre, és még ott is lehet pár órát sétálgatni. Szerencsére a flixbus elég gyakran üzemeltet járatokat.

Esetleg valaki ha még tud tanácsot adni hogy a hazafelé út praktikus legyen, szívesen fogadom. Nekem Ljubljana jutott eszembe

2022. nov. 22. 18:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, szombatra van repülőjegy és vagy szombat késő este vagy vasárnap hajnalban jönnék haza
2022. nov. 22. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

El nem tudom képzelni, mitől jó ötlet buszra szállni, és úgy hazazötyögni.

Ha elfogadsz egy tanácsot, repülővel jössz és nem okoskodsz.

2022. nov. 22. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
A repulo a praktikus, minek buszoznal meg atszallni, meg varni meg...
2022. nov. 22. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!