Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tapasztaltatok olyat, hogy...

Tapasztaltatok olyat, hogy külföldön élő magyarok átvertek titeket, vagy szemétkedtek?

Figyelt kérdés

Én például befizettem kulfoldi magyarok által tartott kirándulásokra, búvárkodásra, túrára és szinte az osszesnek rossz szájíz és borzalmas korulmenyek volt a vege lehúzás számla nélkül és a nagy hype hoz kepest (instagram, fb oldal) kozel 0 biztonsag es teljesitmeny.

Ehhez kepest a helyiek baratsagosak. Akar ingyen is nekivagnak velem kirandulni. Kedvesek. Ha meg pl egy hivatalos buvarbazisra mentem veluk azonnal számla, biztositas. Es idopontot is at tudtuk tenni. Ehhez kepest a magyar azt mondta h akkor is ki kell fizetnem a buvarkodast ha nem jovok el aznap.

A masik h az egyik kirandulasnal rossz ido lett es vissza kellett fordulni a túra kozepen. De ugyanugy kifizetette velem a srac a díját. Persze se szamla semmi. Raadasul bar azt beszeltuk meg hogy maskor csatlakozom felaron folyton az a valasz h epp nem megy, vagy hogy oszinten megmondja sajnalja de nem akar veszodni velem. Mivel sok embert ismernek ha valami negativ fennhangut tennék úgyis en jarnek rosszul.

Inkabb a kerdesem csak az, hogy jol erzem hogy ezt a magyarokkal egyaltalan ne eroltessem? En orultem volna ha hallok par magyar szót és talan egy jo csapat tagja lehetek egy masik orszagban. Cserebe meg negativ energiak es negativ elmenyek veszett drágán és feketén. Mas is tapasztalt ilyet?

2022. nov. 19. 12:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha ezek miatt a dolgok miatt nyiltan felszolalnek biztos h meg jobban megszivatnanak es talan nem csak a penzem de a szemelyes bekem es a magyar kozossegekben teljes becsuletem is bajba kerulne. Csak fura nezni a tundibundi insta meg fb oldalakat a nagy adventure kkel meg kamu visszajelzesekkel meg persze tobbnyire fiatal csajokkal akiket fotozgatnak (tura, buvarkodas, hegymaszas, szikla, kajak, stb), engem meg ugy megszivattak ketten is mint az allat. Fogjam fel tanulopenznek?
2022. nov. 19. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
A korrektség nem a nemzetiségen múlik.
2022. nov. 19. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha külföldre megyek, akkor a helyi kultúrát szeretném megtapasztalni, helyiekkel. Eszembe se jutna magyar szervezésű dolgokat keresni, nem értem a gondolatmenetet őszintén szólva. De ha lenne is hozzá kedvem, csak rossz tapasztalatokat hallottam idáig, nem hiszem, hogy érdemes erőltetni.
2022. nov. 19. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint a harmadik. De amúgy külföldi magyar csoportokban is folyamatosan szidják egymást - és a helyieket is. Általában magával a panaszkodo személlyel van gond, nem a másik féllel
2022. nov. 19. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az ellenkezőjét tapasztaltam.

Pl. Brightonban fish&chips-es bódé, kiderült, hogy egy miskolci srác az eladó. Jót beszélgettünk miközben készítette az ételünket, hatalmas adagot adott meg extra krumplit, és NEM fogadta el a borravalót. Nem győztük megköszönni. New Yorkban egy hambishoz ültem be, mire a konyhából egy éktelen "k@@@@a anyázás" hallatszott ki. Kérdeztem a pultost, hogy magyar a szakács? Mondta, hogy igen. Megkértem, hogy válthassak vele pár szót, mert én is magyar vagyok. Nagyon jófej volt, le is fizettetett persze csak a hambit ütötte be, miközben kaptam fél kiló sült édeskrumplit fél liter szósszal és két liter kólával. (Kiderült, hogy a rostlap megégette a kezét). Ami kevésbé kajához kapcsolódik (bélpoklos vagyok, na :D ) Berlinben airbnb-n foglaltam, egy magyar házaspárnál szobát. Három napot töltöttünk együtt, fantasztikus volt (mármint mutogatták a várost, jókat kajáltunk, persze addigra rég ismertem Berlint, de lelkesek voltak, nekem meg jól jött egy kis társaság mielőtt továbbálltam. És meghívtak színházba a saját költségükön. Ez a történet picit tragikus is, mert sajnos a feleséget életét vesztette a covid alatt.

2022. nov. 19. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az, akivel Angliában is mindenki ellenséges?

Nem te mész szembe a forgalommal?

2022. nov. 20. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!