Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nagyvárad vagy Debrecen ?

Nagyvárad vagy Debrecen ?

Figyelt kérdés
Hol laknátok szívesebben, ha mindkettő Magyarország területe lenne?

2022. nov. 13. 20:52
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Váradon is van repülőtér, fizetések meg hasonló szinten vannak, tudom mert utánna néztem... Szerintem Várad szebb, olcsóbb és ugyanannyi munkahely van mint Debrecenben... Szerintem Várad élhetőbb hely, de ez csak a személyes véleményem...Félre értés ne essék nem vagyok román, imádom Magyarországot, viszont Debrecen és Nagyvárad közül szerintem utóbbi az élhetőbb.
2022. nov. 17. 22:47
 22/30 anonim ***** válasza:
24%
20-as, köszönöm nincs kérdésem, teljesen világossá tetted, hogy alapvető értelmezési problémáid vannak. Hogy lehet összehasonlítani egy hétvégi túrázást a szabadban egy több napos, vagy hetes repülőgépes utazással? Ja mert, Debrecenben csak ez áll rendelkezésre. OKé, mennyibe is kerül ez, mennyivel előre kell lefoglalni a repjegyet, a szállást, mennyibe is kerülnek ezek? Gondolom minden hétvégén repülővel utaztok valahova. Nyilván az átlag debreceni gyári munkás is megteheti majd ezt mikor kisomfordál az akksigyárból egy éjszakai műszak után.
2022. nov. 17. 22:52
 23/30 A kérdező kommentje:
Ha egy ország jövője a tét, akkor méginkább Romániát helyezném előtérbe mivel a román benyal az EU-nak, oroszellenes politikát folytat. Jönnek az EU pénzek, jobban emelkednek a bérek, fejlődik az infrastruktúra...
2022. nov. 17. 22:57
 24/30 A kérdező kommentje:
A román tudja hova kell nyalni, mindig is tudta...
2022. nov. 17. 22:58
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

".Félre értés ne essék nem vagyok román, imádom Magyarországot, viszont Debrecen és Nagyvárad közül szerintem utóbbi az élhetőbb."

Ha tudod, akkor mi a búbánatnak írtad ki a kérdést?

2022. nov. 18. 04:40
 26/30 A kérdező kommentje:
Mert kiváncsi voltam mások véleményére is.
2022. nov. 18. 09:59
 27/30 anonim ***** válasza:
19%
Kedves kérdező! Tényleg igaz, hogy magyarországi magyarok költöznek Nagyváradra? Akkor lehetséges, hogy nem fogynak drasztikusan a magyarok? Mit lehet ott dolgozni román nyelvtudás nélkül?
2022. nov. 24. 21:29
 28/30 A kérdező kommentje:

Most az hogy sok magyar költözik az relatív... Vannak sok Magyarországiak, nem tudnak románul, de sok fekete, külföldi is van és ők sem tudnak. Nagyvárad egy igazi multikulti város lett.

Nagyvárad magyar lakossága stabil maradt, de egyre kevesebben vagyunk mert rengeteg román költözik be a városba, de közhiedelemmel ellentétben nagyon jól megvagyunk egymás mellet.

Mit lehet dolgozni román nyelvtudás nélkül? Őszintén nemtudom, mivel tudom a nyelvet viszont FB csoportban tele vannak, tesznek ki kérdéseket, az ottaniak meg ajánlanak munkákat. Romániában óriási a munkaerőhiány, csak az nem dolgozik aki nem akar. Fiatalokra meg pláne szükség van mivel itt jellemző hogy inkább elmennek a fiatalok Ausztriába 2-3 hónapra szezonmunkára, minthogy folyamatosan dolgozzanak...

2022. nov. 25. 16:51
 29/30 anonim válasza:
80%
Talán debrecenben de nem véglegesen
2022. dec. 1. 16:03
 30/30 anonim ***** válasza:
15%

Magyarországon sehol máshol, csak Debrecenben.

Ha ez nem megy, akkor by by Magyarország.

2022. dec. 1. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!