Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit érdemes Bécsben 1 nap...

Mit érdemes Bécsben 1 nap alatt megnézni/csinálni?

Figyelt kérdés
Szlovákiában lakom kb.2órányira Bécstól de még soha nem voltam ott.Tervezem ,hogy a 7végén elmegyek.Ebben szeretném a tanácsotokat kérni ,hogy mi az amit mindenképpen nézzek meg .Tudom ,hogy az egy nap kevés.De szerencsére nem kell sokat utaznom.Elore is koszonom:)
2010. szept. 28. 00:15
 1/7 anonim ***** válasza:

A kastélyt nézzd meg és a hozzá tartozó hatalmas kertet, tök cuki mokusok rohangálnak mindenfelé és nem félnek az embertől, vigyél mogyorót és a kezedből fogja kivenni!

ott van az állatkert is, ami hatalmas. és már el is ment a nap akkora séta:) de megéri. vagy nézelődés a belvárosban a várásló utcákon

2010. szept. 28. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A Schönbrunni kastélyt és a kertjében lévő állatkertet mindenképpenérdemes megnézni, gyönyörű. Ez egy teljes napos program.
2010. szept. 28. 10:58
 3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, engem leginkább az állatkert fogott meg, bár a múzeumokat nem szeretem, ezért nem voltam bent a kastélyban. De az udvara... szavakban nem lehet leírni a látványt :)
2010. szept. 28. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi szépen a választ mindenkinek.Kozben kinéztem pár dolgot ami érdekelne csak nem tudom mennyire fér bele az 1 napba.A Kastélyt mindenképpen szeretném megnézni én is.Majd probalom beazonositani,hogy mennyire vannak tavol egymastol.Remelem nem lesz ilyen rossz ido mint most mert akkor ugrik a terv...koszike mégegyszer:)
2010. szept. 28. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A belváros (Parlament, Városháza, Opera, Hofburg, stb.) és Schönbrunn belefér egy napba. Érdemes venni egy napijegyet tömegközlekedésre. Ha vonattal mész, indulj el a Mariahilfestrasse-n, így könnyen eljutsz minden nevezetességhez. Schönbrunnhoz metróval tudsz eljutni.
2010. okt. 7. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Az állatkert és a kastélyt körülvevő erdő nekünk egy nap volt. Reggel 9-re értünk oda, és délután négykor indultunk haza, mert jött a vihar. :( Így a kastély kimaradt sajnos. De bármikor tudjuk pótolni.

Szerintem bármit nézel meg, olyan közel laksz te is, hogy ha tetszik a város, úgyis elmész majd még egy kirándulásra később. :))

2010. dec. 12. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Mókusoknak egész diót vigyél, nagyon imádják. Csöndesen mozogj, és ha nem látsz mókust, két diót ütögess egymáshoz, arra a hangra előjönnek.
2010. dec. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!