Budapesthez képest milyen Pozsony, Prága és Bécs?Tisztaság,közlekedés, közbiztonság,éttermek,életszínvonal,egészségügyi ellátás stb. Nem Európában élő magyar vagyok.
"Béccsel inkább ne is próbálkozz, üzleti célból meg végképp ne, a végén még a tárgyaló partnered nem fehér lenne!"
Jajj imádom mikor a bőrszínnel jönnek.. Engem baromira nem érdekel milyen valakinek a bőrszíne. A főnököm is afrikai. Tudod mi érdekel? Mikor múltkor a buszra felszállt egy fél hajléktalan kisebbségi úriember meg két tini (szintén azok). Az úr baromi retkes volt és bűzlött. A négyes ülésben úgy foglalt helyet, hogy a fekete foltos nadrágját végigdörzsölte az én nadrágomon. Közben a felettünk leány a fiúval ordítva közölte, hogy "ákkó sz*pjád ki á p*csáját"
Ezt érezhetem kellemetlennek?
Pozsonynak nagyon jó a közlekedése.
Bécs pedig nagyon tiszta.
"Budapest bizonyos kerületeiben a közbiztonság katasztrofális.Ráadásul már Budára is elég nagy számban költöztek nem kívánatos emberek."
Na világosítsanak fel ezek az okosak, mert többek között a Teleki tér mellett ill. az Orczy téren lakás után én nem tudnék ilyet mondani. Ezek csak tipikusan az alapból Budapesttől rettegő vidéki tirpákok képzelgései, akik elfelejtik, hogy a többi várost csak turistaként látogatták meg, és így almát hasonlítanak körtéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!