Budapesthez képest milyen Pozsony, Prága és Bécs?Tisztaság,közlekedés, közbiztonság,éttermek,életszínvonal,egészségügyi ellátás stb. Nem Európában élő magyar vagyok.
hát szerintem akkor neked Pozsony lesz a befutó, de ne aggódj, valami gazdaság biztos ott is van (van legalábbis wikipédia szerint)
Béccsel inkább ne is próbálkozz, üzleti célból meg végképp ne, a végén még a tárgyaló partnered nem fehér lenne!
Dehogy okoz problémát. Ha elalszol a villamoson hajnali 3-kor, akkor lehet, hogy pont egy cigány fog kipakolni, de még erre sem vehetsz mérget. Aztán hogy egymás közt hogyan intézik a vitás ügyeiket, az megint más kérdés, de azért eltévedt repkedő késektől a szegényebb negyedekben sem kell számíts.
És ez mind a 4 városra igaz.
15: Hát ja... Itthon a hazai CCC-k, Bécsben meg máshol meg a romániaiak.
Bár már itthon is sok helyen látni romániai c-koldusokat. (bérkoldusok)
"A közbiztonság szempontjából kérdeztem rá, mert tudom, hogy például Budapesten ez problémát okoz."
Honnan szedsz ilyen marhaságot? Ha a nem európai lakhelyed netán Észak-Amerikát takarná, megnyugodhatsz, hogy Budapest közbiztonsága fényévekkel van még a jobbnak tartott amerikai városok előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!