Irja kar meg valaki legyszi hogy mit ert a hatosag azalatt, hogy "az ellatas helye, es korulmenyei"?
Bocsánat, de ez így számomra érthetetlen. Van valami linked, hogy mit kell kitölteni?
Sajnos az írásod alapján nem egyértelmű.
Bocsi ha ertelmetlenul sikerult,kisse zavart voltam tegnap.
Szoval,van bejelentett lakhelyem,sajnos munkam mar nincs,volt,de folmondtam,unnepek utan fogok majd dolgozni ujra,egy masik helyen. Szoval,van adoszamom is,es megakarom csinaltatni ezt a kulfoldi egeszsegbiztositot,de addig nem lehet,amig a Magyarorszagit meg nem szuntetem,es ezt jelenleg csak levelben tudom megtenni,mert nem tudok,es nem is akarok hazautazni Budapestre csak ezert!
Szoval igy mit tudok tenni ez erdekeben kulfoldon? Mert igy baromi sokat kell fizetnem majd ujra a fogorvosomnak,eddigis egy vagyonba van. Egy gyokerkezeles stb.a vele jaro dolgok 300€ ba kerult vegul es ez 90000 ft.ha ugy vesszuk.
Szoval mit irjak konkretan a levelbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!