Van egy ilyen Genarator Hostel, fenykepek alapjan eleg jo, de hatan vagyunk egy szobaban. Volt mar valaki ilyenben? Vagy esetleg mas otlet.
Eleg keson fogok a munkaban vegezni mindennap, ejfel-1 korul, igy nem nagyon merek a kulvarosban berelni, nem tudom hogy jutnek haza.
Valakinek valami otlet?
2022. szept. 27. 15:25
1/7 anonim válasza:
airbnb-n nem találsz valami egyszemélyes szobát?
2022. szept. 27. 15:48
2/7 anonim válasza:
"+ de hatan vagyunk egy szobaban"
...és naponta változik az összetétele a szobatársaknak.
Az egyetemistáktól a hajléktalanokig, a migránsoktól a színesbőrüekig, a horkolóstól az agyonizzadt büdöslábuig... stb..
Változatos lesz az biztos...
2022. szept. 27. 16:21
3/7 anonim válasza:
A fiam lakott egy ideig ilyenben, igazán nem volt problémás, csak nincs igazán magánterületed, meg neked is illik igyekezni nem zavarni a másikakat
De tartós megoldásnak nem igazán jó.
2022. szept. 27. 16:22
4/7 A kérdező kommentje:
Airbnb-n neztem, viszont ami belvaros az nagyon draga, ami meg kulsobb terulet, oda meg nem tudom hogyan jutok haza hajnali 1-kor..
2022. szept. 27. 16:40
5/7 anonim válasza:
Az a cég, ahol dolgozni fogsz, nem tud valami kedvező árú szállást ajánlani? Milyen munka lesz ez?
2022. szept. 27. 17:24
6/7 anonim válasza:
Hostelezni munka mellett nagyon nem jó ötlet. Ha utazik az ember, akkor teljesen király buli, viszont sosem tudod, hogy mikor esik be egy hullarészeg legénybúcsús brigád, vagy 5db 100 decibelen horkoló koreai nyugdíjas, mindkettőhöz volt már szerencsém. 6 fő amúgy annyira nem vészes, laktam 24 fős szobában is, de tényleg csak utazásaim alatt, amikor másnap garantáltan nem kellett dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!