Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Booking miért cenzúrázza...

A Booking miért cenzúrázza egyes képeimet?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben írtam értékeléseket az augusztusi szállásaimról, és háromszor is előfordult, hogy a feltöltött képeim közül egyet cenzúráztak, tehát pl. az 5-ből 4, vagy a 3-ból csak 2 kép jelent/jelenik meg a leírásomnál.

Ezekről van szó:

[link]

[link]

[link]

2022. szept. 14. 07:17
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Hát, ezeken nem csillivilli a szállás. Mondjuk a vízcsaphoz csak egy nagy adag vízkőoldó/ecet kellene, meg rajtahagyni pár órát, aztán jól megsúrolni, de tény, hogy bár nem tudom hol van ez a szállás Lengyelországon belül (ha jól sejtem), de ez tényleg nem csábító, a Booking meg értelemszerűen egy szállásmarketingelő, népszerűsítő ÉS foglaló weboldal, nyilván csak azokat a képeket fogja befogadni és feltölteni, amiken az adott szállások (amikkel szerződésben van), az ő feltételei szerint tetszetősek, meg csilli-villik.
2022. szept. 14. 07:58
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
A ronda képeket senki sem engedi felrakni,árt az üzletnek.
2022. szept. 14. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
56%

Azért nem engedik, mert kimondottan szemétkedni akarsz a képeiddel.

Amúgy nem is értem, hogy mit problémázol, amikor -ócsójánosként- pont olyan szintű szállást kaptál mint amennyit fizettél érte?!

2022. szept. 14. 22:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, gondoltam, hogy ilyesmi van a dologban. Amúgy nem voltak annyira olcsók. Az első Boroszló, arra azt írja a Booking, hogy jelenleg nem foglalható az oldalukon. Belül egyébként szépen fel van újítva. Itt kb. 17 ezer Ft volt 2 éjszaka. A második Katowice melletti, az 7200 Ft volt, egy négyágyas apartmanért szerintem nem rossz ár. A harmadik Szczecin, az több mint 24 ezer volt két éjszakára, nem annyira olcsó kategória szerintem. Ott a klíma hiánya nagyobb gond volt, mint a vízköves csap. :)
2022. szept. 15. 07:32
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Google maps-ra rakd fel, azt nem cenzúrázzák.
2022. szept. 15. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
3: Az miért szemétkedés, ha a VALÓSÁGOT mutatja be egy kép? Szerintem nem szemétkedés, csak ez negatív reklám, az meg a Bookingnak (meg valljuk be, semmilyen szállásmarketing oldalnak, van még kismillió ilyen) nem érdeke (sőt, pont, hogy totálisan ellenérdekelt abban).
2022. szept. 15. 08:45
 7/10 A kérdező kommentje:
6: Pont ezt akartam írni ill. kérdezni. Hogy a valóságot próbáltam bemutatni, és erre nem az lenne a megoldás, hogy a szőnyeg alá söpörjük a problémát a cenzúrával. Írtam pozitív és negatív dolgokról is. Egy szállásadó úgy tud(na) javítani a szolgáltatás színvonalán, ha látja, mi a probléma, és próbálja azt minél előbb javítani ill. megszüntetni. És esetleg válaszban megírhatná, hogy köszönjük az észrevételt, a problémát orvosoltuk.
2022. szept. 16. 07:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem a létező legolcsóbb, nulla csillagos, lepusztult bombatölcséreket vennétek ki, akkor nem lenne ilyen problémátok.

Talán ki kellene egyszer próbálni egy normális szállodát is.

Igaz, hogy az már pénzbe kerülne.

Majd ha nagy leszel és lesz rendes állásod és jövedelmed, azért majd próbáld ki egyszer, hogy milyen egy rendes szálloda...

2022. szept. 16. 17:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, 8-as, Németországban volt 75 (ifával együtt majdnem 80) eurós szállásom is. Tényleg kényelmesebb, nagyobb volt, de a kettő közül az egyikben pl. nem volt klíma. De a célnak megfelel a negyedannyiba kerülő is. Arra, hogy aludjak egyet, este meg reggel egyek valamit meg lezuhanyozzak, jó a sokkal olcsóbb is. Arra a néhány órára felesleges a luxus, elsősorban világot látni megyek, nem a szállodában henyélni.
2022. szept. 17. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben teljesen igazad van. Mondjuk nekem, ha szállodába megyek, annyi az elvárásom, hogy tisztaság legyen, legyen használható wifi, legyen egy kényelmes ágy, jó kaja és ennyi.Ha wellness nyaralásra mennék, akkor ugyanez + az is jó legyen.
2022. szept. 19. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!