Idáig fajult a világ?! Ilyen szinten cenzúrázzák az igazságot a hírcsatornák komment szekciójában??
Nevezetesen az Euronews youtube csatornáján sorra törlik azokat a kommenteket amik nem felelnek meg a propagandának.
Köztük az enyémet is [link]
A legfelső komment az enyém amit töröltek, és ezért csak én látom.
Kérdem én, mi olyan volt benne ami nem felelt meg a közösségi irányelveknek? :D
Azt leszámítva hogy nem nyalom be a propagandát....
Kedves active250!
Javaslom legközelebb nyiss meg egy Inkognitó módot és ellenőrizd, mielőtt olyanon háborodnál fel, ami csak a te képzeletedben létezik.
Drága kérdező! és kedves mindenki, aki együtt érezne itt vele a "lbsi véleményterror" miatt! Nos, TUDNI KÉNE HAZSNÁLNI A YOUTUBEOT!
https://www.youtube.com/watch?v=rxru5Dc6Ikg
itt a videó! és ott van "active250" néven a válaszoló kommentje is, csak lejjebb!
komolyan itt tartunk, hogy el kell magyarázni egy youtube felhasználónak, hogy hogyan kell a kommentek rendezési sorrendjét állítani?
Hagy tippeljek kérdező a tiéd népszerűség szerint van, pedig idő szerint "a legújabb legyen elöl"-re kéne állítanod! ott a válaszod 1 óraval ezelőtt-nél!
Szívesen!
Legközelebb ne csinálj magadból ilyen hülyét!, köszi!
#5 úgy ellenőriztem, és akkor még nem volt ott.
Viszont mostanra mint látom kikerült mert érkezett rá lájk is..
"Azt leszámítva hogy nem nyalom be a propagandát...."
Aha, csak az orosz propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!