Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vir szigetre milyen tömegközle...

Vir szigetre milyen tömegközlekedéssel juthatok el?

Figyelt kérdés

Üdv,

Tervezek szeptemberben Virre menni Horvátországba. Sajnos autó hiányában nem tudok oda eljutni, nem voltam még horvátban, nincs tapasztalatom a tömegközlekedéssel. Vonattal Zágrábig még el tudnék jutni, de onnan nem tudom merre tovább és mivel. Van valakinek tapasztalata az oda-visszajutással?

Köszönöm.

2022. aug. 12. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Repülő? Ryanairnek van jarata Zadarba, onnan mar nincs messze Vir szigete.
2022. aug. 12. 22:07
 12/15 A kérdező kommentje:
A repülő érdekes, jó is hogy mondod, akartam írni. 100 ezer forint Zágrábba, most vagy én néztem be és rossz oldalt találtam, vagy ennyire elszálltak az árak....
2022. aug. 12. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Ryanairnek Budapestről van közvetlen járta Zadarba (nem kell Zágrábban átszállni!) : 1 óra 15 perc alatt ér a tengerpartra.

Például szeptember elsejei indulással a sima jegy 21760 ft, a szeptember 4-i indulással 8040 ft.

Szeptember 4-én vissza Budapestre 33.99 euro, szeptember 8-án 30.99 euro.

2022. aug. 12. 22:59
 14/15 A kérdező kommentje:

Tényleg? De jó, köszönöm szépen. :)

Egyébként eredetileg Pulába akartam menni, csak nem találtam magyar szállásadót, kicsit zavarban vagyok, mert még nem is repültem sosem, egyszer ideje elkezdeni.

2022. aug. 12. 23:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Mekkora gyökér!

Autóra nem telik, a busz meg lassú....de az arca az nagy.

A nagy semmire.

2022. aug. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!