Vir szigetre milyen tömegközlekedéssel juthatok el?
Figyelt kérdés
Üdv,
Tervezek szeptemberben Virre menni Horvátországba. Sajnos autó hiányában nem tudok oda eljutni, nem voltam még horvátban, nincs tapasztalatom a tömegközlekedéssel. Vonattal Zágrábig még el tudnék jutni, de onnan nem tudom merre tovább és mivel. Van valakinek tapasztalata az oda-visszajutással?
Köszönöm.
2022. aug. 12. 13:38
1/15 anonim válasza:
Google Mapsről se hallottál még?
2/15 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor bárhová de máshová menjél.
A Virnél putribb hely nem létezik Hr.-ban.
3/15 A kérdező kommentje:
Normális választ nem fogok kapni??
2022. aug. 12. 14:18
4/15 anonim válasza:
A normális válasz alatt gondolom azt értenéd, hogy a tehetetlen lustaságodat valaki kiszolgálja és megmondja ugyanazt a választ, amit három klikkel a Google Térkép is megsúgna neked? Csak utóbbinál esetleg még tanulnál is valamit arról, hogy hogyan tájékozódhatsz idegen országokban, olyat pedig véletlenül se szeretnénk, ugye?
5/15 A kérdező kommentje:
Ennyi unatkozó tapintatlan gyökeret....
2022. aug. 12. 15:35
6/15 A kérdező kommentje:
elnézést hogy mertem kérdést feltenni.....
2022. aug. 12. 17:15
7/15 anonim válasza:
Vir csodás hely! Keress rá, hogy Zágrábból indul - e busz esetleg. Elég népszerű hely, kell, hogy legyen tömegközlekedési opció.
8/15 A kérdező kommentje:
Csak a flixbust találtam, elég későn ér oda. Nem tudom hogy vannak Horvátországban a busz közlekedések. Gondolom hasonló lehet mint nálunk a volán.
2022. aug. 12. 17:38
9/15 anonim válasza:
De Budapestről elvisz a Flixbus Virre, akkor miért szállnál át Zágrábban? Ráadásul Budapesten éjszaka 23.30-kor kell felszállnod, és másnap 12 előtt ott van, ez elég nagy deal szerintem.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem igaz hogy csak ennyi lehetőség van. Egy járatot találtam Zágrábba a MÉV oldalán az is estére vinne Zágrábba.
Valahogy nincs kedvem 10 órát buszon tölteni.
2022. aug. 12. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!