Makarska és Split: én nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Ugyanolyan kedves volt velünk mindenki, mint mindig. (Július)
2022. aug. 11. 15:38
2/18 anonim válasza:
Inkább egyszeri eset lehetett ez
2022. aug. 11. 15:53
3/18 anonim válasza:
Mi most voltunk egy hónapja, nem tapasztaltunk hasonlót, sőt mindenki nagyon kedves és közvetlen volt velünk!
2022. aug. 11. 15:56
4/18 anonim válasza:
Ha valaki bunkón viselkedik, az mindenhol visszakapja. Vagy csak beszólnak neki, vagy pofán is vágják. De ehhez nem kell kimenniük sem külföldre, hogy vigyék a "jó hírünket".
2022. aug. 11. 16:03
5/18 anonim válasza:
Mi júniusban voltunk, sehol nem tapasztaltunk ilyet, mindenhol segízőkészek voltak, pedig sajnod az angolom sem hibátlan, és volt ahol még magyarul is ránk köszöntek.
2022. aug. 11. 17:28
6/18 anonim válasza:
Én tapasztaltam hogy minket semmibe néznek, a németeket előbb kiszolgálják, hagytuk már ott a szállást mert a tulaj szólt hogy halkabban beszélgessünk mert a németek alszanak, két német volt, nem beszéltünk hangosan, mi 5en..4 beszólásánál jól összevesztünk visszakértük a pénzünket és ott hagytuk. Másik hely horvátban, szintént beszólogatós volt a tulaj, véletlenül leesett a billiárd golyó már jött is szóvá tenni, náluk szelektív hulladék gyűjtés van magyarázta mit hova kell tenni, úgy nézett ránk mintha majmok lennénk és most jöttünk le a fáról. Úgyhogy elegem van belőlük, a kajájuk legtöbb helyen gyors sütöde, olajban minden.. Váltottunk olaszra.. Van különbség!a kajájuk minőségi alapanyagokból van! Sokkal előrébb vannak mint mi magyarok.. Ja és itthon belehet zárni az olasz éttermeket, meg se közelítik azt ami olaszban van!
2022. aug. 11. 17:42
7/18 anonim válasza:
Gondolom csak annyira szólnak be mint a magyarok bárkinek.
Bár mi inkább csak a másik háta mögött összesúgó nép vagyunk. De emlékszem amikor bejött a Covid, mindenki a kínaiak után fordult az utcán, meg arrébb ment, ha kínait látott, mert hát "azoknál kezdődött".
Az mindegy, hogy Chang Lee Dezső Kőbányán született, de biztos hordozza a vírust.
2022. aug. 11. 19:29
8/18 anonim válasza:
Ez a "horvátOK a magyar turistÁKnak" sztori megint olyan lehet, hogy egy szerencsétlen pont kifogott valami hülyét, vagy pedig valami szánalmas uszítás olyanoktól, akik nemhogy idén, de még életükben nem voltak Horvátországban.
Velem nagyon kedves, segítőkész volt mindenki, pedig tudták, hogy magyar vagyok. Lehet, hogy az a kulcs, hogy megadom a tiszteletet az adott ország felé azzal, hogy vendégként viselkedem és legalább a köszönéseket megtanulom a helyi nyelven (az akcentusból egyből levágják, hogy mi újság, de mégis jól esik nekik).
2022. aug. 12. 00:15
9/18 NTBS válasza:
Biztos előfordul. De talán nem tömeges.
2022. aug. 12. 08:19
10/18 anonim válasza:
6.
Ha mindenhol ahol csak megfordultatok rátok kellett szólni, akkor nem a horvátokkal volt a baj.
Persze te ezt úgy sem érted.
Amúgy pont az ilyenekről volt szó, akik nem képesek kulturáltan viselkedni, még külföldön sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!