1/9 anonim válasza:
Nagyon jó, szeretem a lecsót. meg a patkányokat. ja meg a kiflit.
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első! Úgy tűnik azt elfelejtettem megírni, hogy lehetőleg NORMÁLIS válaszokat várok, ha nem tudsz, akkor inkább ne írj semmit jó ? Köszönöm.
2022. aug. 2. 18:22
3/9 anonim válasza:
Gondolom az ország méreteiből fakadóan sejted, hogy ez nem egy túl jól sikerült kérdés. Pontosítsd.
4/9 D. Brasco válasza:
Kérdező azt mi rögtön gondoltuk hogy fe csakis normális válaszokat vársz,csak ahhoz először kellene kérdezni valami nornálisat....de hatha menni fog.Fuss neki még egyszer
5/9 A kérdező kommentje:
Basszus! Mi nem volt ezen a kérdésen érthető (vagy normális) ? Kedves 4-es nem lehet ezt a kérdést sokféleképpen érteni ... szerintem inkább fuss neki te mégegyszer az értelmezésnek. Nyilván gondolok itt az oktatásra, az életszívonalra, közbiztonságra, kultúrára.
2022. aug. 2. 21:00
6/9 D. Brasco válasza:
Te nem olvasod a válaszokat,vagy olvasod csak leszarod!?Ember egy 640000km2 -es orszagrol beszelünk,megis melyik környék érdekel?!?A mi országunk majdnem 7-szer kisebb,es itt sem mindegy hogy egy borsodi zsákfalu után érdeklődsz,vagymondjuk Budapest belváros..talán igy már érthető,bár a reakciod alapján még mindig fölé lövök...
7/9 franciasrac válasza:
Merre? Párizs? Kourou? Limoges? Bora Bora? Úgy teszed fel a kérdésed mintha mindenütt egyformán élnénk, és óriasi különbségek vannak ezek között a helyek között
8/9 anonim válasza:
őt vélhetően érdekli az egész ország és mindenféle ember, mindenféle életkörülmény, foglalkozás stb. szerintem teljesen érthető a kérdés, arra kíváncsi, franciaországban milyen élni. kinek milyen.
9/9 franciasrac válasza:
Hát szívesen válaszolnék mivel itt élek de ezért már kicsit pontosabbnak kéne lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!