Angliában van annyira meleg nyáron, hogy lehet strandolni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem jutok el oda a közeljövőben csak kíváncsi vagyok.
Angliában élők vagy éltek válasza érdekelne leginkább.
2022. júl. 23. 08:49
1/6 A kérdező kommentje:
A tengerre értem nem egy szállodai medencére, természetesen. 😅
2022. júl. 23. 08:50
3/6 anonim válasza:
Hát, arra most nem biztos hogy tudok válaszolni hogy majd a jövőben amikor eljutsz Angilába akkor abban a városban ahova mész éppen olyan idő lesz-e hogy tudj strandolni, de mindenesetre az biztos hogy egy hete azzal vannak tele az újságok hogy megdőlt Angliában a melegrekord, sose mértek még 40 fokot, ez most megtörtént, és azóta egyébként a rákövetkező napokban még ez is megdőlt.
4/6 anonim válasza:
Igen, de kb.2 hétig tart ott a nyár, ami valóban strandidő meleget takar. Mi voltunk strandon is, annak érdemes utánanézni előre, hogy melegítik-e az úszómedence vizét, mert sajnos van ahol jéghideg. A tengernél is voltunk, abban fürödtem is, de nagyon nehéz volt megszokni, mert 15 fokos nyáron a víz. Viszont nagyon jó tengerparti hangulat van.
5/6 anonim válasza:
Ugyan nem élek ott, de strandoltam már, amikor rokonokat látogattunk. Emlékszem, hogy örültünk, amikor az autóban láttuk, hogy 16-ról 17C-ra melegedett a levegő. A tenger is hasonló lehetett. :)
Azért ha a strandolás a cél, vannak jobb országok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!