Milyen Bécsben élni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 09:21
2/8 D. Brasco válasza:
Sorozatban nyeri el a legélhetőbb város címet....ez azert sok mindent elarul
3/8 anonim válasza:
Jó, kellemes.
Ha van jó munkád, jó fizetésed, és barátaid.
De ez mindenhol igaz. :)
4/8 A kérdező kommentje:
És milyen a közbiztonság Budapesthez képest?
2022. júl. 20. 11:22
5/8 anonim válasza:
4: Ugyanolyan átlagos, mint itthon...
Nyilván más a biztonságérzet a különböző kerületekben, pl. Döblingben, vagy Favoritenben... De ezt se úgy értsd, hogy közvetlen veszélyben érzed magad - pusztán szubjektív alapon furcsa, hogy Favoritenben bizonyos körzetekben nem látsz európai embert az utcán.
Míg Döblingben, vagy Hietzingben szinte csak szimpatikus arcokat látsz...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. júl. 20. 15:16
7/8 anonim válasza:
Édesapám Favoritenben él, számos alkalommal voltam már nála pár hétre, és sosem tartottam senkitől/nem éreztem veszélyben magam. Tény, hogy több a bevándorló, de az én tapasztalatom, hogy rendesek és barátságosak az emberek, sok lakópark, park és játszótér van, számos szabadidős tevékenységre van lehetőség. Az egész város érezhetően modernebb és tisztább mint Budapest, de amúgy a legtöbb dologban nagyon hasonlóak, nincs nagy különbség.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. júl. 20. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!