Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsben Brigittenau (20.ker)...

Bécsben Brigittenau (20.ker) milyen környék? Melyik kerületek jók és melyeket ajánlatos inkább kerülni?

Figyelt kérdés
Eddig azt hallottam, hogy a 9. kerület viszonylag jó környék, az 1. kerület a belváros, de az nagyon drága is emiatt, a 10. kerületről vegyes véleményeket hallottam, vannak rossz részei is. Akik kint laknak/laktak, szívesen várok véleményeket.

2022. ápr. 6. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Kerületen belül is vannak nagy eltérések... Ahogy nálunk is.

A tizedikbe (Favoriten) inkább ne menj, hacsak nem vagy török-arab... :-D Na viccet félre, annak is vannak kicsit jobb részei, de ezt egyesével nem tudnám felsorolni neked.

a 3-4. kerület belvárosias, régi típusú bérházak - de általában szép- rendes. De itt is vannak már új beépítések. Vannak, akik a 8. kerületet is imádják (Josefstadt) - gyak. a Rathaus mögötti rész, egészen a Gürtelig. A 9. kerületben nekem a SErvitenviertel tetszik.

2022. ápr. 6. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocs, inkább itt válaszolok - korábbi rossz tapasztalatok alapján nem szoktam priviket megválaszolni.

A 22. kerületből - Donaustadt - az Alte Donau környéki részek nem rosszak... A távolabbiakat nem ismerem...

Liesinget (23.) pedig alig-alig ismerem. Bicajozni voltunk arrafelé a Liesingbach mentén, a kertes házas rész cuki. :)

2022. ápr. 7. 13:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! (Privátot nem én írtam)
2022. ápr. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!