Kezdőoldal » Utazás » Európa » 2 nap/1 éj Londonban 30, 000...

2 nap/1 éj Londonban 30, 000 Ft-ért? Szerinted megéri?

Figyelt kérdés
A szállás, egy reggeli és a repülőjegy van benne. Te elmennél ennyiért? Nekem nagyon kecsegtető ár, tudom, hogy jön hozzá még a közlekedés meg az egyéb étkezések (+ pár belépő, de az engem annyira nem hevít:D) de szerintem azt 10-15 ezer ft-ból meg lehet oldani, ha nem nagyon dőzsölök.. Szerintetek?
2010. szept. 21. 11:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez egy jó, reális ár. Saját szervezésben is ki lehet hozni ennyiből ha olcsó jegyet fog ki az ember. Egy éjszaka tényleg elég rövid, de azért meg lehet nézni ezt-azt. A transzfer költséggel és a helyi közlekedéssel is számolj, ami nem olcsó. Ezek miatt érdemes inkább több napra menni, mert a plussz 1-2 nap szállásköltsége arányaiban már nem növeli meg annyira az összköltséget.
2010. szept. 21. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!