Kezdőoldal » Utazás » Európa » 2 nap/1 éj Londonban 30, 000...

2 nap/1 éj Londonban 30, 000 Ft-ért? Szerinted megéri?

Figyelt kérdés
A szállás, egy reggeli és a repülőjegy van benne. Te elmennél ennyiért? Nekem nagyon kecsegtető ár, tudom, hogy jön hozzá még a közlekedés meg az egyéb étkezések (+ pár belépő, de az engem annyira nem hevít:D) de szerintem azt 10-15 ezer ft-ból meg lehet oldani, ha nem nagyon dőzsölök.. Szerintetek?
2010. szept. 21. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a kérdés hol a szállás? ha londontól nagyon messze akkor iszonyat sokat fizetsz a közlekedésre. ha bent a városban könnyen elérsz mindent ´´es nem valami lebuj, akkor jó.

másik kérdés mikor ér oda repcsi, pl egyik nap délutánján és másiknap reggelén megy vissza akkor tök felesleges menned, mert éjszaka elmész max a sohoba aztán ennyi

de ha kora reggel ott a gép, és másnap késö este megy vissza akkor megéri.

2010. szept. 21. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha központi a szállás, és nem megy el ebből még fél nap azzal, hogy bebumlizol a belvárosba, akkor jó. Belépőkkel ne nagyon számolj, mert ennyi idő alatt arra nemigen lesz időd. Két napot meg kibír az ember akár szendvicsekkel is, a kaja sem fog csődbe vinni. Az angoloknál nincs olyan speciális nemzeti konyha, ami miatt mindenképp érdemes lenne beülni étterembe.
2010. szept. 21. 12:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Kora reggel megy a gép és másnap este jön vissza, a szállás pedig központhoz közeli, ez nem tudom, mit takar.. Még sosem voltam Londonban, szerintem arra megéri, hogy megnézzem milyen is, és elmondhassam magamról, hogy már ott is voltam..:)
2010. szept. 21. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Erre azért szerintem még rájön az illeték, ami még kb. 20.000 Ft. Így pedig már 1 éjszaka 50.000 ft.... sok... nagyon sok
2010. szept. 21. 13:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Az illetek is benne van az arban:D Ha csak reggeliznek es nem mennek sehova, akkor ennyi lenne + a taxi/busz/akarmi a szallasig:)
2010. szept. 21. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát...ha az illeték benne van, akkor a szállás ingyenes..mivel az illeték kb. 20.000 Ft.

Akkor meg miért ne maradnál több napig? :) Nem lehet, hogy csak kivisznek ,de haza nem hoznak? :)

2010. szept. 21. 14:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Komoly volt a kérdésem, úgyhogy légyszi válaszoljatok normálisan:)

Oda-vissza repülőjegy, illeték, egy éjszaka szállás és reggeli, 70 napos elővásárlás esetén - ezt tartalmazza az ár

2010. szept. 21. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt igazából neked kell eldöntened! Durván 1.5 napod lenne. Ha a lehető legtöbbet akarod látni, akkor az rohanás, és a vége úgyis 50.000 körül lenne (belépő,utazás,kaja,pia). Kérdés,hogy 1 éjszakáért megér neked ennyit London.
2010. szept. 21. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Az ár nem rossz, viszont én 1 éjszakára nem mennék ki, ez nem elég semmire.
2010. szept. 21. 21:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos többre nincs időm, csak a szombat-vasárnapom van utazgatásra, máskor dolgozom és iskolába járok. Ez az ár meg annyira kecsegtető és érdekelt mások véleménye. Azt hiszem abban igazatok van, hogy nem túl sok ez a másfél nap.. Csak végre utazás lenne, július óta csak egyszer voltam külföldön, akkor is csak egy napra. Szóval na, ez nagyon tetszik:D
2010. szept. 21. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!