2 nap/1 éj Londonban 30, 000 Ft-ért? Szerinted megéri?
a kérdés hol a szállás? ha londontól nagyon messze akkor iszonyat sokat fizetsz a közlekedésre. ha bent a városban könnyen elérsz mindent ´´es nem valami lebuj, akkor jó.
másik kérdés mikor ér oda repcsi, pl egyik nap délutánján és másiknap reggelén megy vissza akkor tök felesleges menned, mert éjszaka elmész max a sohoba aztán ennyi
de ha kora reggel ott a gép, és másnap késö este megy vissza akkor megéri.
2010. szept. 21. 12:05
Ha központi a szállás, és nem megy el ebből még fél nap azzal, hogy bebumlizol a belvárosba, akkor jó. Belépőkkel ne nagyon számolj, mert ennyi idő alatt arra nemigen lesz időd. Két napot meg kibír az ember akár szendvicsekkel is, a kaja sem fog csődbe vinni. Az angoloknál nincs olyan speciális nemzeti konyha, ami miatt mindenképp érdemes lenne beülni étterembe.
2010. szept. 21. 12:27
3/11 A kérdező kommentje:
Kora reggel megy a gép és másnap este jön vissza, a szállás pedig központhoz közeli, ez nem tudom, mit takar.. Még sosem voltam Londonban, szerintem arra megéri, hogy megnézzem milyen is, és elmondhassam magamról, hogy már ott is voltam..:)
Erre azért szerintem még rájön az illeték, ami még kb. 20.000 Ft. Így pedig már 1 éjszaka 50.000 ft.... sok... nagyon sok
2010. szept. 21. 13:27
5/11 A kérdező kommentje:
Az illetek is benne van az arban:D Ha csak reggeliznek es nem mennek sehova, akkor ennyi lenne + a taxi/busz/akarmi a szallasig:)
Hát...ha az illeték benne van, akkor a szállás ingyenes..mivel az illeték kb. 20.000 Ft.
Akkor meg miért ne maradnál több napig? :) Nem lehet, hogy csak kivisznek ,de haza nem hoznak? :)
2010. szept. 21. 14:02
7/11 A kérdező kommentje:
Komoly volt a kérdésem, úgyhogy légyszi válaszoljatok normálisan:)
Oda-vissza repülőjegy, illeték, egy éjszaka szállás és reggeli, 70 napos elővásárlás esetén - ezt tartalmazza az ár
Ezt igazából neked kell eldöntened! Durván 1.5 napod lenne. Ha a lehető legtöbbet akarod látni, akkor az rohanás, és a vége úgyis 50.000 körül lenne (belépő,utazás,kaja,pia). Kérdés,hogy 1 éjszakáért megér neked ennyit London.
2010. szept. 21. 14:24
Az ár nem rossz, viszont én 1 éjszakára nem mennék ki, ez nem elég semmire.
2010. szept. 21. 21:59
10/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos többre nincs időm, csak a szombat-vasárnapom van utazgatásra, máskor dolgozom és iskolába járok. Ez az ár meg annyira kecsegtető és érdekelt mások véleménye. Azt hiszem abban igazatok van, hogy nem túl sok ez a másfél nap.. Csak végre utazás lenne, július óta csak egyszer voltam külföldön, akkor is csak egy napra. Szóval na, ez nagyon tetszik:D
Kapcsolódó kérdések: