Ha nincs Balatonon nyaralód, hova utaznál, ha vízpartra vágysz?
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 08:40
A kérdező szavazást indított:
Akkor is a Balatonra.
Belföldön maradnék, de nem a Balatonra mennék.
Akkor már inkább elmegyek Horvátországba, Olaszországba, vagy máshova tengerpartra, sokkal drágábban nem jövök ki.
26 szavazat
1/12 anonim válasza:
Járda-szigetek,Szopa-tó.
Minden évben itt üldögélek a kis felfújható medencémben.
2/12 anonim válasza:
Idén már csak a "gazdagok" menőznek a Balatonnál.
Akik ezt nem tudják megfizetni, azok kénytelenek spórolásból külföldön nyaralni.
3/12 anonim válasza:
"Ha nincs Balatonon nyaralód"
Tényleg van olyan ember akinek még nincsen nyaralója a Balatonon?
Szegények...
5/12 anonim válasza:
De nagy divat lett ez a "spórolunk, ezért külföldön nyaralunk mondás". Olyat már nem is ér mondani, hogy valakinek a kristálytiszta tengervíz, a sziklás partok, kavicsos öblök és a mediterrán zóna világa jön be jobban?
6/12 franciasrac válasza:
Sosem voltam még a Balatonparton de biztos jó lenne egyszer 😊
De nálunk több tenger van, azért Normandiában, Vendée-ban vagy a Côte d'Azur-ön szoktunk nyaralni, meg itt is szép tavak vannak
8/12 anonim válasza:
Kiszoktam menni a Zagyvára,itt van tőlünk 5 percre,ennyiben szerencsés vagyok.
9/12 anonim válasza:
Nincs az égvilágon semmi probléma a Balatonnal, de miért ne utaznál picit többet, hogy tengerparton strandolhass inkább?
10/12 anonim válasza:
9-es: miért lenne jobb egy tengerpart a Balatonnál. Ahhoz nem köt semmilyen emlék, semmilyen élmény. Az ember ezért is szereti a Balatont, mert a gyerekkori emlékei vannak vele kapcsolatban. A tengerpart meg idegen hely. "Csodállak, ámde nem szeretlek" - írta Petőfi.Igaz, nem a Balatonra, hanem a hegyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!