Egy nyaralás egy hotelben a balatonon mért kerül ugyanannyiba, mintha a földközi tengerre mennék?
Akkor menjél a Földközi-tengerre...
A magyar helyesírás szabályai című bestsellert ajánlom, vidd magaddal, így nem fogsz unatkozni a repülőn.
Nem értem, hogy miben különb a Földközi-tenger a Balatonnál. Kinek a pap...
Emellett a balatoni nyaralás nem kötelezően igénybeveendő közszolgáltatás, így szíved joga eldönteni, hogy mit és miből és hol teszel. Tehát ha nem tetszenek a balatoni árak, értelemszerűen nem kell odamenni :)
2 ismerősöm török 5 csillagos szállodában kapott olyan ételmérgezést, hogy 2 hétig kint kórházban voltak. Inkább nem írom le, hogy a szervezetükben milyen vírusokat és baktériumokat találtak. Millión felül fizettek az útért...
Idén nem voltam a Balatonon, de nem tudom, hogy miről beszélsz, amikor azt mondod, hogy koszos, tavaly simán jó volt a vízminőség. Arról nem beszélve, hogy egy tavat alul iszappal nem lehet összehasonlítani egy tengerrel vagy az óceánnal....
A magyar szállodák ára pedig azért nem olcsóbb, mivel kevesebb forgalommal kell számolniuk és a nyereség elérése érdekében magasabb árat kell meghatározniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!