Tengerparti strandoláson az értékeimet hogyan tudhatom biztonságban?
Figyelt kérdés
Nyilván kevés dolgot vinnék magammal de mint pl hotelkulcs, egy telefon illetve némi készpénz mindenképp nálam lenne.
Kettem megyünk a barátommal és a strandolás együtt strandolás.
Mit szoktak ilyenkor csinálni az emberek, hogy az étékeiket ne lopják el?
2022. jún. 25. 19:29
2/8 anonim válasza:
Vannak vízálló tatyók a telót én még azon belül is be szoktam rakni egy vízálló tokba.
3/8 anonim válasza:
Jobb strandokon van értékmegőrző.
4/8 anonim válasza:
A telefon speciel nélkülözhető, fizetni meg okosórával tudsz vagy mondjuk viszel párezer forintnak megfelelő helyi készpénzt, aztán aki ellopja, költse gyógyszerre.
A hotelkulcsról, kártyáról meg jó esetben nem felismerhető, melyik szallashoz és szobához tartozik, de az értékeket ezzel együtt is érdemes a szállodában széfbe helyezni, ha van.
5/8 anonim válasza:
Értékmegőrző, vízálló hasitasi, vagy menjetek nudista strandra, ott nem lopnak.
6/8 anonim válasza:
A lopásbiztos törölköző a tuti. Letakarod és már nem is látják.
7/8 anonim válasza:
Én vízálló telefontokot használok. Belefér még mellé egy-két apróság pl. bankkártya. Nyakba akasztható, szerintem nagyon praktikus, és mivel átlátszó, tudom használni a vízben ezen keresztül a telefont is pl. fényképezésre.
8/8 anonim válasza:
Én, akár to part bármi természet vízi strandon vagyok, társasággal, általában mindig azért fel váltva maradnak kint, ezzel gond nincs egymás értékeire figyelünk, én azt szoktam csinálni ha kint vagyok a parton el megyek pl 2 3 száz métere a parton büfébe enni, akkor pénzt telefonom viszem magammal, mivel nincs zsebem, mert sima fürdő boxer a fürdő gatyám, pénz a kezembe a telefonom meg elől be teszem a fürdő boxerba, alapból ki jövő a vízből hamar meg szára a fürdő boxer, utána amúgy is az az első hogy teszem be a gatyába a telefont, tudom hogy ott van és meg van, először baráti társaságból kérdezték hogy nem zavar, meg az hogy látszódik hogy a gatyába van egy telefon, mondtam eleinte aztán már meg szokodt amikor pl több órán keresztül bent van a gatyába, így biztos hogy jó helyen van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!