Kezdőoldal » Utazás » Európa » Napolybol ötlet, hogy mi...

Napolybol ötlet, hogy mi lenne a legkoltseghatekonyabb feljutni a Vezuzhoz a napokban?

Figyelt kérdés
7fele modot mondtak, kozos kisbusz, innen taxi, vonat egy ideig onnan taxi,vagy onnan busz, lehet turakent gyalogolni(azt nem szeretnenk) . Melyik a legjobb ? Koszi

2022. jún. 17. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi már kétszer voltunk fenn a Vezúvon. Pár éve még fellehetett menni egészen autóval a bejáratig, most novemberben már csak a kijelölt parkolóig, és onnan még irtó sokat kell gyalogolni. Igy mi a parkolótól kisbusszal mentünk fel a bejáratig, és a kisbusz jegye a visszaútra is szólt. Autót béreltünk és azzal mentünk fel a parkolóig, és onnan a kisbusz. De Nápoly több részéről mennek fel buszok a Vezúvra, és van olyan, ami egészen a bejáratig megy fel. Azt, hogy a melyik a legolcsóbb verzió azt nem tudom, mert annak idején én is néztem a lehetöségeket, és azt tudom, hogy a városból induló busszal a legjobb, de lehetöség szerint azt válasszátok, amelyik egészen a bejáratig felvisz benneteket. Novemberben is brutál volt felfelé a gyaloglás, hát még most a kánikulában. Vizet vigyetek magtokkal, legalább 1,5 litert/fő.
2022. jún. 20. 10:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Jo volt, vonattol ment fel bisz, 25euro : busz fel-le es a belepo volt benne.

Kiraly volt

2022. jún. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!