Ahozz hogy buvár felszereléssel menjek a tenger allá kell tudnom úszni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 20:31
1/11 anonim válasza:
Ha csak haleledel szeretnél lenni, akkor nem kell.
2/11 anonim válasza:
Nem kötelező, max megfulladsz 🤷♀️
3/11 anonim válasza:
Mellesleg hogy lehet lemenni a, tenger ALÁ? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
5/11 anonim válasza:
Alagútban való buvarkodashoz nem kell tudni úszni 😂
6/11 anonim válasza:
nem hiszem, ha ejtőernyőzni akarsz ahhoz se kell tudni repülni
7/11 anonim válasza:
Úszni tudás mindössze ahhoz kell, hogy néha levegőt vegyél a víz felett és alkalomadtán ki tudjál jönni a partra.
A sima megfulladáshoz meg felesleges a búvárfelszerelés, mert úszni tudás nélkül az csak időhúzás...
8/11 D. Brasco válasza:
Napi 2 agysejtes kérdés pipa
10/11 anonim válasza:
Intor merüléseknél ( amikor nem vagy búvár ) nem szokták nézni, hogy tudsz e úszni - nem is szükséges hozzá. Én még viszont nem láttam olyan embert aki úgy ment volna a merülni, hogy nem tud úszni - de lehet ilyen is van.
Búvártanfolyamon van egy minimális táv amit a védett vízben le kell úszni.(Talán 50 m, de nem vagyok biztos benne )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!