Mivel mennétek Horvátországba, ha autótok/jogsitok nincs?
Néztem buszos utakat (Krk szigetre), illetve vonatot (Splitbe). Ti melyiket választanátok? A busz a kora reggeli órákban indulna és kora délután elvileg már ott is lennénk, míg a vonat este indulna és reggelre érnénk oda. Vannak hálófülkés kocsik, de még soha nem utaztam ilyen messzire (csak repülővel) és nem tudom megítélni, melyik lenne jobb. Tapasztalatokat várnék.
Ugyanitt kérném, hogy aki volt már valamelyik helyen a kettő közül, szintén ossza meg az élményeit: milyen a tengerpart, milyen az éjszakai élet?
Van repülőjárat is.
Krk szigeten van reptér.
Zadarba megy közvetlen repülőjárat Budapestről, azzal egész biztosan kényelmesebb, mint 12 órát szenvedni egy buszon.
Én Krk-ön voltam, a baskai tengerpart sztem gyönyörű a hegyekkel a háttérben, csak főszezonban kicsit tömött. Krk város meg elég nagy, szóval nyáron biztos pörög az éjszakai élet, bár ezzel tapasztalatom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!