Hova mennétek nyaralni 7 éves kisfival, Zalakaros vagy Omis (Horvátország)? Ma döntenem kell. Hol érezné jobban magát?
Mennyi időre mennétek?
Ha csak pár nap, akkor belföld, ha 1 hét, akkor a tenger.
Zalakaros nagyon jó, mi nagyon szeretjük, de a tengerhez nem jut el minden héten az ember, az teljesen más.
Amúgy egy gyerek bárhol jól érzi magát, még a helyi játszón és a kertben is, ha foglalkoznak vele, ez a csodálatos bennük, hogy nem kell feltétlenül drága programokat kitalálni nekik....
mi most voltunk Omis mellett, és oda is átmentünk..nekem Omis nem tetszett...az óváros rész szép, de a tengerpartja nem olyan jó...
7 évessel inkább Split! nagyon jól épül most ki a partszakasz, alapvetően apró kavicsos, de tele van játszó komplexumokkal, játszóterekkel, ugrálóvár, foci pálya, és a város is nagyon szép. Omistól visszább van fél órával.
Zalakaroson nem voltam már, azt hiszem keret függő, de szerintem mindenképp nagyobb élmény a tengerpart, legalább is én 16 éves koromig minden második évben külföldön nyaraltam és minden másodikban pedig a Balatonon, és hát számomra azért a tenger, az utazás mindig nagyobb élményt jelentett.
csakis tenger.
belföldön fürdőbe akármikor eljuthat, még ha nem is zalakarosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!