Madrid miért nem olyan népszerű úticél a magyaroknak, mint Róma?
"Madrid miért nem olyan népszerű...mint Róma?"
"mégis sokkal népszerűbb Róma"
Mit szedsz?
ne szórakozz már
Rómában van az emberiség bölcsője
ott voltak a gladiátorok
ott voltak a minden.. a kultúra bölcsője... minden
a nagy hódítók
madrid? megkérdezel valakit: az miaz? -jaah, hallottam róla, az a szar focicsapat
Rómáról már fiatalon is tanul az ember. Mindenkit odaszólít valamiért: a fiatalokat a mediterrán életérzés meg az Aperol, a vallásosokat, a történelem fanatikusokat, kisgyermekeseket stb. Maga a város az élő történelem, mindenki talál magának érdekes programot a mélykultúrától a szelfizgetésig a Trevi kút előttig. Legjobb reklám a szájhagyomány ugye.
A mai fiataloknál örülök, ha tudják, hogy Spanyolország fővárosa nem Barcelona. És be merem vállalni, hogy kevésbé jelentőségeljes, meg lehet élni úgy, hogy az ember nem járt Madridban. Pedig Madrid mellett az Escorial életem egyik nagy élménye, mindenképp kötelező!
Közelebb van.
Több ismert nevezetesség van ott.
Könnyebben elérhető onnan a tengerpart.
Az, hogy kinek mi tetszik, az meg egyéni ízlés kérdése. Én is inkább Olaszországba mennék. Ha pedig Spanyolország, akkor inkább Barcelona, vagy Ronda. Ami nevével ellentétben a legszebb városuk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!