Mely sportok népszerűek Svájcban? Mit sportolnak a svájciak?
Ott eltem evekig. Tevezes helyett mindenki este fut, biciklizik, setal. A teli sportok egesz evben nyilvan, kirandulas, turazas. Oreglanyokat lattam mindenutt nordic walkingozni. De a jellemzo, hogy vekony, szalkas, izmos mindenki. Uszas, futas, biciklizes alap.
Tenyleg csak koszovoiak jartak konditerembe es vettek energiaitalt. Svajciak sportital es valodi izmok jellemzo.
Azigen, nagyon sportosak van mit tanulni tőlük.
Csak azt nem értem munka után, hogy van még energiájuk mozogni?
Elképesztő, amiket írtok, levagyok döbbenve, mennyire kitartóak ebben is. Az, hogy a nyugdíjasok egyedül
is túráznak, példaértékű.
Örülök, hogy ennyien válaszoltatok, nagy lökést kaptam most tőletek, sajnos az ismerőseim nagyon lusták, senkit nem tudok rávenni egy kis sétára sem, nem hogy túrázni. Az idősebb rokonaim többsége is a tv-t néző, otthonülő, a szórakozás az evés tipusú emberek, ha kis mozgásra biztatattam őket mert nyafognak hogy itt fáj ott fáj, leoltanak, hogy öregek ehhez. 😞
Szomorú vagyok, hogy mi magyarok miért nem tudunk ilyenek lenni, lehet a németajkúaknak ez a vérében van, a németek és az osztrákok is hasonlóak, keleten meg a japánok ilyen mozgékonyak és természetkedvelők.
"mi magyarok miért nem tudunk ilyenek lenni"
-Itt nincsenek nagyon úton útfélen hegyek, völgyek
-az átlag svájci/német/osztrák nem dolgozza halálra magát a gyárban
-az átlag magyar nem tud olyan minőségű ételeket venni
-az átlag magyar örül ha 12 óra gyári munka után van energiája hazaesni
-az átlag magyar nyugdíjasról meg ne is beszéljünk, élő halott a legtöbb sajnos
9/9
Sajnos nagyon igazad van, olyan lehangolô, hogy csak azèrt eszünk ès alszunk, hogy màsnap betudjunk menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!