Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mely sportok népszerűek...

Mely sportok népszerűek Svájcban? Mit sportolnak a svájciak?

Figyelt kérdés

2021. szept. 8. 16:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A legjellemzőbbet kihagytad:

-mi magyarok el vagyunk hízva, állandóan zabálunk, túl sok zsírt fogyasztunk, nehéz lenne cipelni a nagy seggünket, az átlagember már a busz után futva is rettenetesen liheg.

2021. szept. 10. 10:04
 12/25 anonim ***** válasza:
73%
No, no, egy svajci sokkal többet dolgozik, mint egy magyar! Ich weiss, wovon ich spreche.
2021. szept. 22. 20:59
 13/25 A kérdező kommentje:

12 órázna? Kétlem.

Sok magyar férfi 12 órázik.

2021. szept. 23. 06:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Sok magyar nő is 12 órázik, én is így toltam annak idejen, és fele ennyire nem voltam fáradt.

Itt svájcban nincs 12 órázás. De pl. egészségügyben egy hónapban 3 hétig 5x9 órás műszak, a negyediken pedig 6x9 óra teljesen normális. És a 9 órás műszakokhoz jönnek még a túlórák, amik miatt könnyen lehet belőle 10-11 óra vagy több is. Kiszámolhatod, mennyi szabadnap van ezek mellett.

2021. szept. 23. 11:13
 15/25 A kérdező kommentje:

Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyit dolgoznak. Akkor nem véletlenül a vilàg talán legszebb, legrendezettebb, legtisztább országa.

Akkor még nagyobb elismerés, hogy ezek után van kedvük biciklizni, futni, kint a szabadban bármit is mozogni, sportolni.

Jó fizikumuk lehet, jól bírják a terhelést. Csodálatra méltó.

2021. szept. 23. 17:17
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen. A legtöbben kihasználják a szabadnapjukat és kint vannak a természetben. Mi is próbálunk példát venni róluk és sportolni, túrázni, sétálni vmerre amikor csak lehet.
2021. szept. 23. 21:47
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
13.- Nem a mennyiseg, a minöseg, produktivitas szamit elsösorban. Svajcban a heti munkaora 42-44, ebedszünet ebbe nincs beleszamolva. Magyarorszagon, ha jol tudom 40 ora ebedszünettel együtt! Itt intenzivebben, produktivabban dolgoznak mint Magyarorszagon. Nem veletlen, hogy CH Europa egyik legfejlettebb orszaga.
2021. szept. 24. 07:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Visszaterve a kerdesre, elsösorban kerekparoznak, vandorolnak/tura, es persze sielnek.
2021. szept. 24. 07:59
 19/25 anonim ***** válasza:
17, nagyon rosszul tudod, az ebédszünet már Magyarországon sincs benne a 8 órában 8 és felet dolgozunk.
2021. szept. 24. 08:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Hamár kicsit elkanyarodtunk a sporttól, milyen a munkához való hozzáállásuk?

Nehezen tudom elképzelni, hogy nyafognak, panaszkodnak, gondolom abban is fegyelmezettek, kötelességtudóak, nem menekülnek fokyton káve és cigiszünetbe, hogy kihőzöngjék magukat, hogy szar a munka, főnök, kolléga.

2021. szept. 24. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!